Tuesday, 25 March 2014

DUCATI WERELDS EERSTE MET AIRBAGSYSTEEM VOOR MOTORJASSEN


DUCATI LANCEERT ‘S WERELDS EERSTE PRODUCTIE MOTORFIETS MET EEN DRAADLOOS GEÏNTEGREERD AIRBAGSYSTEEM VOOR MOTORJASSEN
Ducati introduceert de eerste productie motorfietsen 
die draadloos in verbinding staan met motorjassen met airbag.
Italiaanse innovatie levert belangrijke bijdrage aan de veiligheid op twee wielen.
Ducati Multistrada D-Air® model is alleen verkrijgbaar in Europa, vanaf mei 2014.


Borgo Panigale (Bologna)– De Italiaanse iconische motorfiets fabrikant, Ducati, kondigt de introductie van de Multistrada D-Air® aan, met een volledig geïntegreerd, geavanceerd systeem van sensoren die draadloos zijn verbonden met de Ducati Apparel airbag jassen van Dainese. ’s Werelds eerste in de motorfietsindustrie en met het combineren van de innovatieve ontwerpen van twee beroemde Italiaanse merken, neemt het nieuwe Ducati model een belangrijke stap voorwaarts in de veiligheid op twee wielen.


Door de expertise van zowel Ducati als Dainese te combineren, is het intelligente veiligheidssysteem met behulp van sensoren die zijn ingebouwd in de Multistrada elektronica, constant op de hoogte van de dynamische positie van het voertuig en wordt het alleen in werking gesteld wanneer een echt ongevalscenario plaatsvindt. 


Het Multistrada D-Air® systeem maakt een data analyse en activeert de airbag, van zowel de jas van de bestuurder als de passagier, in slechts 45 milliseconden. Dit vermindert aanzienlijk het risico op letsel bij een ongeval.


Ducati is de eerste met deze technologie, ontwikkeld in samenwerking met Dainese. De inzet van de Italiaanse motorfiets fabrikant om te zorgen voor meer veiligheid wordt met dit systeem nogmaals onderstreept, wat al eerder vertegenwoordigd werd door hun Ducati Safety Pack, bestaande uit multi-level ABS en Traction Control.Meer informatie over de Ducati Multistrada D-Air® zal bekend worden op 15 april en het innovatieve nieuwe model zal beschikbaar zijn bij Europese Ducati Dealers vanaf mei 2014.

No comments:

Post a Comment