Monday, 10 February 2014

YAMAHA PARTNER IN NIEUW MOTORPROGRAMMA - MOTOPLUS ROADTRIP

YAMAHA PARTNER IN NIEUW MOTORPROGRAMMA - MOTOPLUS ROADTRIP

Vanaf zaterdag 29 maart as. zal er op RTL7 een compleet nieuw motorprogramma uitgezonden worden. In nauwe samenwerking met Yamaha, Kawasaki, BMW en Splash Design, komt er een inspirerend motorprogramma waarin men u als kijker in acht afleveringen meeneemt over de mooiste motorroutes in eigen land.


Het woeste Noorwegen, het ruige Schotland, de betoverende Alpen of het avontuurlijke Afrika. Als motorrijders mogen we graag lekker wegmijmeren bij de gedachte aan een motortrip naar deze droombestemmingen. Niet mis mee natuurlijk, maar ook ons eigen Nederland heeft ons motorrijders volop mooie en soms zelfs nog onontdekte wegen te bieden. En precies die routes gaan we ontdekken tijdens de acht afleveringen van het nieuwe motorprogramma, MotoPlus Roadtrip.
Tijdens iedere aflevering wordt u meegenomen op een prachtige route, ergens in Nederland, waarbij u inspiratie opdoet in typisch Hollandse landschappen en uiteraard even halt houdt om de sfeer van deze bijzondere plekken op te snuiven en te proeven van lekkernijen in lokale restaurantjes.

Natuurlijk is er ook ruim aandacht voor de motoren waarmee men onderweg is. Motoren die iedere aflevering worden bemand door presentatrice Nadia Palesa, bekend van MTV en PowNews, een wisselende gast-BN’er en een MotoPlus-redacteur en die het onderwerp vormen van gesprek tijdens een tankstop of een bakje koffie onderweg. Verder wordt er in MotoPlus Roadtrip uiteraard ook stil gestaan bij het laatste motornieuws, onderhouds-, rijvaardigheids- en veiligheidstips, gadgets en accessoires.


MOTOPLUS ROADTRIP vanaf zaterdag 29 maart 2014 om 17:30 uur op RTL.

No comments:

Post a Comment