Saturday, 8 February 2014

Vrienden TT Circuit in Utrecht de MOTOR Beurs

Wil jij ook eens Circuitrijden?!


Wij hebben goed nieuws voor iedereen die eens zelf op het TT Circuit wil rijden met zijn of haar motor. In samenwerking met het bedrijf Motopaints Assen bieden wij de mogelijkheid om tijdens de Landelijke Motordagen & Open Paddock Event – 20 april - circa 20 minuten op het TT Circuit te rijden. En dat tegen een speciaal tarief. Deelname aan deze speciale Vriendensessie bedraagt slechts 25, - euro per deelnemer. De normale prijs bedraagt € 38, -.De Vrienden TT Circuit Assen heeft een arrangement samengesteld speciaal voor “onze Vrienden”. Dit arrangement bestaat uit het rijden van één sessie á 20 min op het TT Circuit. Bij terugkomst wordt u ontvangen met een hapje en een drankje. De kosten voor een reguliere sessie bedragen € 38,-. Speciaal voor de Vrienden bieden wij dit aan voor slechts € 25,- per deelnemer. De Stichting Vrienden TT Circuit heeft het mogelijk gemaakt deze speciale aanbieding te bewerkstelligen, alleen voor haar Vrienden. Er is ruimte voor 40 Vrienden om aan deze sessie mee te doen.

Wereldberoemd
Het moet voor jou als Vriend een geweldige ervaring zijn 20 minuten met eigen motor op het wereldberoemde TT Circuit te rijden. Een geweldige belevenis om zelf te ervaren hoe bochten als Strubben, Stekkenwal, Ramshoek en Geert Timmerbocht aanvoelen en aangesneden moeten worden. Grijp nu je kans om tegen het speciale Vriendentarief mee te doen.
Snel inschrijven
Omdat de ruimte beperkt is, 40 deelnemers en niet meer, is het belangrijk snel te reageren en in te schrijven. Aanmelden kan via de speciale pagina op onze website. Het is al aangehaald: de prijs waarvoor Vrienden van het TT Circuit dit kan aanbieden aan haar Vrienden, is echt laag: 25, - euro, normaal 38, - euro.. Let op: VOL = VOL. Iedere deelnemer moet apart inschrijven.

Ieder één nieuwe Vriend!
We willen jullie allemaal oproepen één familielid, één vriend, één kennis, één collega ook Vriend van het TT Circuit te maken (meer mag natuurlijk ook). Wanneer iedereen minimaal één vriend werft, zitten we in een mum van tijd op 10.000 Vrienden. Want wees nu eerlijk: we willen toch allemaal dat het TT Circuit blijft en dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van de MotoGP, de GAMMA Racing Day en al die andere mooie evenementen op het meest moderne racecircuit van Nederland. En… Vriend zijn kost niets. Dus… laat de nieuwe Vriend zich inschrijven via onze site.En wat komt
Ook de komende tijd is er volop te doen voor de motor- en autosportliefhebber. In februari, van 20 tot en met 23, is in Utrecht de MOTOR Beurs. Ook de Vrienden TT Circuit zijn daar aanwezig om nieuwe Vrienden te werven. Wij staan in de stand van het TT Circuit.

Vrijwillige donaties
Wij zijn blij dat je Vriend bent van het TT Circuit en onze doelstelling onderschrijft.
Door je inschrijving zijn wij nog beter in staat om onze stem te laten te horen en de belangen van de auto- en motorsport te behartigen. Dit willen graag we blijven doen! Dit kunnen we doen dankzij onze trouwe donateurs en sponsors.
Je inschrijving en lidmaatschap als Vriend is gratis! Dat neemt niet weg dat we een vrijwillige bijdrage zeer op prijs zouden stellen. Je zou Vriend Plus kunnen worden. Voor een bijdrage van 25,- of 50,- euro (of een hoger bedrag) krijg je diverse extra’s.
Maak het bedrag over op rekeningnummer NL33ABNA0487698118 t.n.v. Stichting Vrienden TT Circuit Assen bij de ABN Amro bank te Assen, onder vermelding van: Bijdrage 2014 Vriend Plus.
Wij willen, net als jij, dat wij, nog lang kunnen blijven genieten van de auto- en motorsportevenementen op het TT Circuit.


Hoofdsponsoren:
Onze ambassadeurs: Jurgen van den Goorbergh - Wil Hartog - Robert Doornbos - Rintje Ritsma - Evert ten Napel  - Wim van de Camp - Jasper Iwema - Egbert Streuer - Bryan Schouten - Scott Deroue


No comments:

Post a Comment