Monday, 10 February 2014

Rukka Päijänne touring outfit bij HOCO Parts

HOCO Parts levert een touring outfit voor uitersten: 
de nieuwe Rukka Päijänne Flexibiliteit, comfort en protectie zijn kenwoorden die horen bij Rukka’s nieuwste aanwinst in het touring en adventure segment. De Rukka Päijänne, vernoemd naar het langste meer van Finland, is er een die qua veelzijdigheid bovenaan staat. 


Volledig uitgevoerd doorstaat de Päijänne de meest extreme weersomstandigheden. Bij mooi weer is de outfit stapsgewijs aan te passen, waardoor het gewenste comfort blijft. Denk hierbij aan een afneembare 3-laags Gore-Tex laminaat stretch stormkraag, maar ook aan de uitneembare Gore-Tex Performance Shell binnenjas en –broek. Deze binnenvoeringen zijn voorzien van thermo regulerende Outlast. Zonder binnenvoering laat de Päijänne zich volledig doorwaaien dankzij (afsluitbare) ventilatieopeningen aan de voor-, zij- en achterkant van de jas en op de dijbenen van de broek.

De Päijänne heeft voldoende zakken, waaronder diverse waterdichte. Dankzij stelmogelijkheden op de mouwen, in de taille en op de heupen is de outfit perfect af te stellen. De broek is voorzien van het Rukka Antiglide-Keprotec systeem ter voorkoming van glijden op het zadel. Het Rukka AirCushion System zorgt voor extra zitcomfort. 

Dankzij lange ritsen kan de broek zowel in als over de laarzen gedragen worden. Aan de binnenzijde van de broekspijpen bieden lederen panelen bescherming tegen hete onderdelen van de motor. Het pak is volledig uitgevoerd met revolutionaire CE-goedgekeurde Rukka D3O Air protectoren.
Prijzen en maten
De adviesverkoopprijs van de jas bedraagt € 699,00 en is leverbaar in een ‘Sand’ (maat 46 t/m 62) en zwarte uitvoering (maat 46 t/m 66). De broek kost € 579,- en is naast de reguliere maten 46 t/m 62 ook leverbaar in een 7 cm kortere en langere uitvoering. Beide genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Rukka kleding is exclusief verkrijgbaar via de Rukka dealer, welke u kunt vinden op www.hocoparts.com.

Kijk ook op www.facebook.com/hocopartsnews 'Like' Hoco Parts 
en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

No comments:

Post a Comment