Tuesday, 18 February 2014

PIAGGIO GROUP OP MOTORBEURS UTRECHT

PIAGGIO GROUP OP MOTORBEURS UTRECHT ‘POWERED BY TLM, VEDA & ROKÉ’ 

Dealers van Moto Guzzi, Vespa, Aprilia, Piaggio & Gilera brengen EICMA-primeurs naar Utrecht
Highlights: Aprilia RSV4 Factory ABS, productieversie Vespa 946 en Gilera Fuoco LT

Moto Guzzi California Custom

Breda, 18 februari 2014 – Piaggio, Vespa, Moto Guzzi, Aprilia en Gilera zijn dit jaar opnieuw vertegenwoordigd in de importeurshal op de Motorbeurs Utrecht (20 t/m 23 februari 2014). Net als het afgelopen jaar zijn het de dealerbedrijven TLM uit Nijmegen, Veda Scooters uit Ede & Roké Motors uit Mijdrecht die in nauwe samenwerking met importeur Piaggio Vespa bv de belangrijkste primeurs van de EICMA in Milaan naar Utrecht hebben gehaald.

Vespa 946

Moto Guzzi Griso SE

De samenwerking tussen Piaggio Vespa bv en de dealersRoké Motoren Mijdrecht, Teo Lamers Motorrijwielen & Veda Scooters resulteerde het afgelopen jaar in een zeer succesvol Motorbeurs-initiatief waarbij de drie dealerbedrijven de merken Aprilia, Piaggio, Vespa, Moto Guzzi en Gilera vertegenwoordigden. Daarmee werd een goede basis gelegd om op de Motorbeurs Utrecht 2014 op een vergelijkbare manier acte de présence te geven, met een indrukwekkende stand in de importeurshal (Hal 12) ‘powered by TLM, Veda & Roké’.
Aprilia Caponord

Aprilia Dorsoduro 750

Gezamenlijk zorgen de dealerbedrijven op de Motorbeurs Utrecht 2014 voor een meer dan gevarieerd modelprogramma, met de allerlaatste primeurs die eind vorig jaar in Milaan op de EICMA debuteerden. Uiteenlopend van praktische en stijlvolle brom- en motorscooters tot aan indrukwekkende lifestyle- en supersportmotoren.


Nieuwe livery voor Aprilia RSV4 Factory ABS

Aprilia is in Utrecht vertegenwoordigd met de RSV4 Factory ABS, de supersportmotor die aan de basis lag van de WK-titel in het Superbike 2013 en de motorfiets waarmee Marco Melandri dit jaar voor Aprilia aan de start van het WorldSBK zal verschijnen. Voor 2014 is de RSV4 Factory ABS in een nieuwe, voor de Factory unieke livery gestoken en in die hoedanigheid is hij inmiddels bij de Nederlandse Aprilia-dealers te bestellen.


Showprimeur voor productieversie Vespa 946

Wat Vespa betreft vormt de Motorbeurs Utrecht het toneel om de productieversie van de Vespa 946 als Nederlandse showprimeur voor het eerst aan de bezoekers van de beurs te presenteren. De stijlvolle 946, getekend door het Pontedera Style Centre, staat voor Vespa aan de basis van een nieuwe generatie elegante scooters, met de recent gelanceerde Primavera als eerste tastbare resultaat, en weet op prachtige wijze een brug te slaan tussen het verleden en de toekomst.


Gilera Fuoco LT – de sportieve motorscooter voor automobilisten

Eveneens nieuw voor Nederland is de Gilera Fuoco 500 i.e. LT. Vertrouwend op de innovaties van de Piaggio MP3 LT is de Gilera Fuoco 500 LT de enige motorscooter met drie wielen die de veiligheid van de scharnierende voorwielophanging (gepatenteerd door de Piaggio-groep), de prestaties van een 29 kW/40 pk sterke eencilindermotor en de originaliteit van een uitermate sportief design weet te combineren met een uitgesproken, uniek karakter. Automobilisten c.q. rijbewijs B-bezitters die hun roze papiertje vóór 19 januari 2013 hebben behaald, mogen de nieuwe Gilera Fuoco 500 i.e. LT besturen en profiteren maximaal van de voordelen van deze sportief gelijnde motorscooter.

Breed scala

Naast deze primeurs presenteren Roké Motoren Mijdrecht, Teo Lamers Motoren & Veda Scooters op de Motorbeurs een scala aan andere modellen en primeurs, waaronder voor:


◾Aprilia: de Modeljaar 2014 Caponord in de nieuwe kleurstelling, evenals de Dorsoduro 750 ABS supermotard;


◾Moto Guzzi: de veelgeprezen California Custom en de handzame Griso SE;


◾Vespa: vanzelfsprekend de Primavera in 50cc, die in Nederland ook in een 125 cc versie leverbaar is;◾Piaggio: de diverse MP3-modellen (MP3 500 Business LT en YOUrban 300 LT) evenals met het oog op het A2 scooterrijbewijs de Beverly 350 Sporttouring ABS ASR

No comments:

Post a Comment