Tuesday, 4 February 2014

Nieuw Ducati dealership voor de regio Rotterdam & Den Haag.

Nieuw Ducati dealership voor de regio Rotterdam & Den Haag.

Ducati West Europe heeft haar dealer netwerk in Nederland uitgebreid met een exclusief Ducati dealership voor de regio Rotterdam & Den Haag. De nieuwe dealer Scarpa Moto Rotterdam – Den Haag heeft sinds oprichting in 2009 vanuit hun locatie in Barendrecht een zeer goede reputatie opgebouwd op het gebied van Ducati onderhoud.

Het team van Scarpa Moto Rotterdam – Den Haag met v.l.n.r. Tom, Ronald en Bert.  

Momenteel wordt het naastgelegen pand omgebouwd tot representatieve Ducati showroom, om het officiële openingsweekend in te luiden op zaterdag 29 en zondag 30 maart. Tijdens dit weekend kunnen bezoekers niet alleen het Italiaanse merk bekijken in de vernieuwde showroom in Barendrecht, maar ook zelf ervaren met een proefrit op de nieuwste 2014 Ducati modellen tijdens de Desmoriding Tour.


Het team van Scarpa Moto Rotterdam - Den Haag staat klaar om met enthousiasme hun ervaring en passie voor het merk met hun klanten te delen. Ook vóór het officiële openingsweekend bent u van harte welkom in Barendrecht. De werkplaats is reeds geopend en de showroom zal rond 1 maart gereed zijn. 

Scarpa Moto Rotterdam – Den Haag 
is open van dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 tot 17:30 uur. 

Kolding 18 - 20
2993 LN Barendrecht
Tel. 0180 614715
info@scarpamoto.nl
www.scarpamoto.nl 


No comments:

Post a Comment