Thursday, 13 February 2014

Jubileumeditie MOTORbeurs Utrecht

Bruidsjurken, stunts en opgepoetste motoren
 op jubileumeditie MOTORbeurs Utrecht


De stands worden al opgebouwd, de motoren nog eens flink opgepoetst en de terreinen voor spectaculaire motorstunts met man en macht in gereedheid gebracht. Nog een paar nachtjes dromen en dan gaat de 30ste editie van MOTORbeurs Utrecht van start. De jubileumbeurs opent donderdag 20 februari de deuren die pas na vier dagen vol motoractie op zondag 23 februari weer in het slot zullen vallen. Hoogtepunt en officiële opening is de BikerWedding van Anne van Os en Nomi Brands.Custom - hal 11

Hal 11 is dit jaar de plek voor customs, cruisers, choppers en streetfighters. Met de mooiste motorfietsen van Nederland en in het hart een prachtig terras in Custom stijl waar de band Eightball Boppers voor extra sfeer zal zorgen.Er omheen staan diverse standhouders die actief zijn op het gebied van Customizing. En uiteraard vind je ook Men at Work in deze hal waar je live zelfbouw van motoren kunt aanschouwen. Lassen, slijpen, buigen, hameren, spuiten en monteren. Hier gebeurt het!

Men at Work
Men at Work is inmiddels niet meer weg te denken op MOTORbeurs Utrecht. Ook dit jaar staat Men at Work weer 4 dagen in het teken van old school arbeid. Er is hier live te zien hoe professionels verschillende disciplines van het zelfbouwen uitvoeren waarmee je een unieke kijk in hun dagelijkse werkzaamheden krijgt. Zo zien we Livingstone Rijff airbrushen terwijl de mannen van Tijger Leathers demonstreren hoe zij stoere zadels met de hand maken en bekleden. 

Unieke hybride motor 
De afgelopen jaren heeft techneut Marcel Willemsen een echte Hybride motor ontwikkeld en deze is als uniek prototype te bewonderen. De eerste testmeters zijn al onder de wielen gerold en er is nog veel werk te verrichten om deze motorfiets verder door te ontwikkelen. De belangrijkste gestelde doelen lijken wel te worden gehaald. Zo rijdt 'ie 1 op 100 en voorziet een aparte verbrandingsmotor een electromotor van de nodige stroom om traploos tot 110 km per uur te kunnen accelereren. Marcel is er alle 4 de dagen om zijn project te tonen en alle vragen te beantwoorden. Beleef, bekijk en geniet van dit kijkje in de nabije toekomst...
WIN je eigen ontworpen zadel! 

TIJGER LEATHERS komt dit jaar weer in actie op het Men at Work plein en geven een hele dikke prijs weg! Heb jij meegedaan aan de ontwerpwedstrijd? Wie weet wordt jouw ontwerp dan live tijdens MOTORbeurs Utrecht gemaakt! Als je tot de gelukkigen behoort, kun je je zadel ’s ochtends inleveren bij de stand van Men at Work. Aan het einde van de dag ga jij naar huis met je eigen ontworpen zadel.Voor elke beursdag mogen we een winnaar selecteren. Winnaars worden vrijdag 14 februari bekend gemaakt.

WIN een HelmWrap t.w.v. 250,- euro of een Leather Paint t.w.v. 125,- euro  
Ook dit jaar zal PowerSeal Special Products met MotorWrap en Leather Paint weer op het Men at Work plein aanwezig zijn om aan jullie de mogelijkheden van MotorWrap en Leather Paint te demonstreren en zij geven leuke prijzen weg! Kans maken op een HelmWrap of een Leather Paint waarbij een door jou gekozen naam op je overall of jas wordt geairbrust?

CustomCustom Bike Show
Op een showplein van 250 vierkante meter kun je een aantal bijzondere custom bikes bewonderen. Omgebouwde Harley’s, Yamaha’s, Honda’s etc. Bijzonder spuitwerk, gave frames en mooie afwerking maken van deze motoren bijzondere eyecatchers.  

Tattoo Shop
Toe aan een (nieuwe) tattoo? Het kan op MOTORbeurs Utrecht! Heel leuk al die special paints en airbrush designs op die custom motoren, maar hoe zit het met de painting op jouw lichaam? Speciaal voor jou wordt er deze 30ste MOTORbeurs Utrecht een Tattoo Shop ingericht waar 7 medewerkers van Royal-Ink en Tattoo Company de gehele beurs aanwezig zijn om je te voorzien van een nieuwe tatoeage. Ook hebben ze een speciale piercing aanbieding: alle piercings zijn € 25,- en alle dermals € 35,-. Tattoo removals gaan al vanaf € 50,- per sessie. Je vindt de Tattoo Shop in hal 11 op stand E010.

No Bike No Glory Café   Eightball Boppers
Kom zeker een bezoek brengen aan het gloednieuwe No Bike No Glory Café in hal 11. Oude tijden herleven op dit terras in pin up style. In de bediening lopen de dames gekleed in jaren '50-'60 stijl, de band Eightball Boppers neemt de live muziek voor hun rekening en regelmatig zijn er paaldans acts te bewonderen. Ook een vuurshow mag niet ontbreken. De aankleding van dit terras maakt de sfeer compleet dus zet 'm op je lijst en kom zeker even langs! No Bike No Glory! 

Jawoord

De twee sprankelende motormeiden uit Wijk bij Duurstede geven elkaar om 10.00 uur het jawoord in het 'No Bike, No Glory cafe' in hal 11 van de Jaarbeurs Utrecht. Ze rijden op de motor naar de trouwlocatie, waar de ambtenaar van de burgerlijke stand hen omringd door vrienden, familie en motorrijdend Nederland in de huwelijkse staat zal verheffen. Anne en Nomi verschijnen allebei ten tonele in een mooie, vrolijke jurk. ‘’Zodat het niet zo man-vrouwachtig lijkt’’, zegt Anne. ‘’Niet dat stereotype van we zijn lesbisch en rijden motor. Je begrijpt welk stempel daar op wordt gezet. Want je hoeft echt niet per se lesbisch te zijn om motor te rijden hoor''.

Sfeer optimaal
 De sfeer op MOTORbeurs Utrecht is altijd optimaal en er is van alles te koop. Wie zich niet kan beheersen kan het hele boodschappenlijstje afwerken. Een feest om uit te zoeken. Een paar handschoenen, een nieuwe helm, een compleet motorpak, een betrouwbare occasion of wie weet zelfs die droommotor met nul kilometer op de teller. De nieuwste modellen van 2014 staan te glimmen en te pronken in hal 12, omgedoopt tot WalHalla, met alle motorimporteurs bij elkaar.

GridGirls
 Op zaterdag werpen Grid Girls alle charmes in de strijd om te bepalen wie het motortalent Bryan Schouten mag assisteren tijdens zijn deelname aan de komende TT van Assen. Het motorpubliek selecteerde de finalisten via de site. Voor een overzicht van de zeer vele activiteiten op MOTORbeurs Utrecht klik hier.


No comments:

Post a Comment