Saturday, 8 February 2014

Harley-Davidson op MOTORbeurs Utrecht

Harley-Davidson staat weer op de MOTORbeurs Utrecht

Harley-Davidson Benelux – februari 2014

Beste Harley-liefhebber,
De Motorbeurs Utrecht staat weer voor de deur. De beurs vindt plaats van 20 tot en met 23 februari en Harley is aanwezig met de allernieuwste modellen. Wij heten je graag welkom op onze stand. 
De laatste paar weken van de Harley-Davidson winteractie zijn ingegaan. Wil jij nog kans maken op het winnen van een waardebon van € 200, dan moet je dus snel zijn! 

 

Wat zou jij doen met een waardebon van € 200?

Denk er niet te lang over na, want onze winteractie loopt al af op 1 maart! 

Doe nog snel mee, besteed minstens € 200 aan onderdelen, accessoires of kleding bij een van de Authorized Dealers en maak kans op een waardebon van… € 200! Die kun je een volgende keer uitgeven aan nog meer originele Harley-Davidson voorwerpen.
Vergeet ook je exclusieve winteractie sleutelhanger niet. Bij je winteractie aankoop van minstens € 200 krijg je een unieke code mee naar huis. Gebruik die om je in te schrijven op de winteractie website en die sleutelhanger is helemaal van jou.


Motorbeurs Utrecht viert zijn 30ste verjaardag
  


Van 20 t/m 23 februari vindt de Motorbeurs Utrecht plaats. 
De vonk die het motoravontuur laat starten. 

Of het nu je passie is of je droom, je bent bij ons welkom in hal 12. Dè plek op de beurs waar we je graag kennis laten maken met de nieuwste 2014 modellen.
Zo zijn er verschillende Sportster-modellen met ABS te bewonderen en nemen we de gerestylde Fat Bob in een wel heel bijzondere versie mee. Ook informeren we je graag over alle nieuwigheden van de Rushmore touring-bikes zoals de stoere Street Glide. Styling, comfort, controle en infotainment zijn de vier belangrijke pijlers van deze kilometervreters. 
And last but not least; maak kennis met de Harley-Davidson waar je geen motorrijbewijs voor nodig hebt. Benieuwd? Goed zo! Tot snel in de Jaarbeurs.
No comments:

Post a Comment