Thursday, 27 February 2014

Harley-Davidson Dealer Silver Lake ontvangt prestigieuze Bar & Shield Award

Harley-Davidson Dealer Silver Lake in Geel 
ontvangt prestigieuze Bar & Shield Award
Brussel, 27 februari  2014 – Naar jaarlijkse gewoonte worden per regio aan de beste Harley-Davidson Dealers de Bar & Shield Awards (vernoemd naar het logo van Harley-Davidson) uitgereikt. Voor de regio België en Luxemburg is de Award toegekend aan Authorized Dealer Silver Lake Harley-Davidson in Geel. Deze Award betekent veel voor het zeer professionele en gepassioneerde netwerk van Harley-Davidson Dealers. 

Bij de toekenning van de Award wordt gekeken naar zowel kwaliteit als kwantiteit van de dealer. De prijs gaat naar dealers die het hoogst scoren bij een evaluatie op maar liefst tachtig meetpunten en die verder gaat dan alleen maar verkoopcijfers. Zo wordt er ook kritisch gekeken naar zaken als uitstraling van het pand en de showroom, het opleidingsniveau van personeel, het businessplan en klantactiviteiten. Vooral de klanttevredenheid is een zwaarwegende factor. De klant bepaalt dan ook wie de uiteindelijke winnaar is. 

“Dit is de achtste Bar & Shield Award die we mogen ontvangen”, vertelt Silver Lake’s Dealer Principal Paul Peeters. “Nog net zoals de eerste maal zijn we er ongelooflijk trots en blij om. Dit bekroont het dagelijkse harde werk van onze zeer gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers. Wij trachten om elke bestaande en toekomstige klant een onvergetelijke Harley-Davidson-ervaring te bezorgen.” Paul Peeters en Jimmy Dahmani, de Dealer Operator, zijn beiden meer dan 25 jaar enthousiaste Harley-rijders en weten dus precies wat een Harley-klant verlangt van zijn of haar Dealership. “Deze Award is voor ons zeer belangrijk. Hij motiveert ons om er elke dag vol voor te gaan en bevestigt dat onze klanten dit ten zeerste waarderen.”

Volgens Marc van de Bruaene, District Manager van Harley-Davidson BeLux, was het dit jaar een spannende competitie. “Het kwaliteitsniveau blijft bij al onze Belgische dealers verder stijgen en daar zijn we heel trots op. Echter stak Silver Lake er op een aantal punten bovenuit. De investeringen in het pand, waaronder de showroom, en de uiterst professionele service van het gehele team hebben bijgedragen tot deze overwinning. We reiken deze prijs dan ook met veel trots uit aan Silver Lake Harley-Davidson!”


No comments:

Post a Comment