Wednesday, 5 February 2014

Gratis kaarten voor de MOTOR Beurs in Utrecht!

Win gratis kaarten voor de MOTOR Beurs in Utrecht! 

Wij hebben 10 gratis kaarten 

voor de MOTORbeurs Utrecht 2014!


Van donderdag 20 tot en met zondag 23 februari vindt in Jaarbeurs Utrecht de 30ste editie van de MOTORbeurs plaats. Doe mee met onze actie 'Stuur je Gekste Motoroto' en maak kans om twee gratis entreekaarten te winnen, ter waarde van 17,50 euro per stuk.


'Deze foto is gemaakt in het dorpje Skillingfors, provincie Varmland, Zweden. Veel wegen waren toen door zeer langdurige en hevige regenval onbegaanbaar geworden, c.q. weggespoeld.
De eigenaar vertelde dat hij nogal afgelegen woont en zelfs met zijn 4 wheeldrive of tractor niet meer weg kon komen. Daarom had hij zijn Oeral maar van stal gehaald, want daarmee kon hij zich wel een weg banen naar de supermarkt.
Het kenteken is daarbij bijzonder omdat de letters een in Nederland gebezigde aanduiding vormen voor onze oosterburen. Ik vertelde dat aan de eigenaar van de Oeral en hij moest daar hartelijk om lachen.' Ingezonden door Gert.

Net als voorgaande jaren bieden wij je weer de kans om gratis naar de MOTORbeurs in Utrecht te gaan. Stuur je 'Gekste Motorfoto' naar ons op (onno@madnessphotography.eu) en maak daarmee kans op twee gratis entreekaarten voor de MOTORbeurs Utrecht!

De foto's publiceren wij op onze website (www.madnessphotography.eu) en daaruit kiezen wij de vijf gekste, meest bijzondere, lachwekkendste, raarste en meest dwaze en avontuurlijkste motorfoto's!De winnaars worden de week voor de MOTORbeurs bekend gemaakt en krijgen de entreekaarten thuis gestuurd. Vergeet dus niet om je naam en adres bij je inzending te vermelden!MOTOR Beurs in Utrecht biedt een breed aanbod

Op MOTORbeurs Utrecht vindt u een breed aanbod voor alle motorliefhebbers. Van grote multibrand dealers en motorhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap. Op MOTORbeurs Utrecht tonen importeurs van motormerken hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma.


Activiteiten

Dit jaar bestaat MOTORbeurs Utrecht 30 jaar dus dit wordt een extra feestelijke editie! Wat staat er dit jaar ondermeer op het programma:

• NIEUW: de Customwereld. Maak van jouw motor een one of a kind beest op wielen en laat gelijk ook uw helm beschilderen.

• NIEUW: het Workshoptheater.

• NIEUW: De grootste BikerWedding van Nederland: Anne en Nomi uit Wijk bij Duurstede geven elkaar het ja-woord op de openingsdag van de MOTORbeurs.

• Motortoerisme is weer volop vertegenwoordigd om u te helpen bij het uitstippelen van uw ultieme motorreis.

• De Rallystage is uiteraard weer aanwezig.

• BOVAG Try the Bike verhuist dit jaar naar een groter terrein waardoor we veel meer mensen blij kunnen maken met hun eerste meters op de motor.

• De motorhemel, oftewel: WalHALla. Nooit eerder in de geschiedenis van de beurs waren er zo veel importeurs aanwezig om motorfans de allernieuwste en mooiste modellen te laten zien. Van choppers tot racemotoren en klassieke modellen.

• Tot slot vindt u het Racepaviljoen net als vorig jaar weer in hal 8 en wordt op het binnenterrein ruim baan gemaakt voor een spetterend en continue doorlopend stuntprogramma.


Openingstijden

De beste plek om uw motorseizoen 2014 te starten is MOTORbeurs Utrecht! De openingstijden zijn donderdag 20 februari 10.00 tot 22.00 uur, vrijdag 21 februari 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag 22 februari 10.00 tot 18.00 uur, zondag 23 februari 10.00 tot 18.00 uur.

No comments:

Post a Comment