Friday, 14 February 2014

BRAMMO EMPULSE – OP MOTORBEURS UTRECHT

NATIONAAL DEBUUT BRAMMO EMPULSE – ’S WERELDS SNELSTE ELEKTRISCHE MOTORFIETS - OP MOTORBEURS UTRECHT

Actieradius boven 200 kilometer, topsnelheid 177 km/u
’s Werelds snelste elektrische motorfiets, zowel qua prestaties als oplaadtijd
Brammo Enertia Plus te bestellen vanaf €10.890,-, Empulse nu leverbaar vanaf €15.367,-,


Eenrum, 14 februari 2014 – Electric Motorcycles zorgt met de elektrische Brammo Empulse voor een belangrijke nationale primeur op de Motorbeurs Utrecht (20 t/m 23 februari). De Empulse – en de nog sportievere Empulse R – voert als absoluut topmodel het modelprogramma van Brammo aan. In Utrecht wordt de Empulse in Hal 12 geflankeerd door de Brammo Enertia Plus. Met de beschikbaarheid van beide elektrische motorfietsen geeft Brammo-importeur Electric Motorcycles Nederland nu ook de prijzen van de beide modellen vrij.
Eerder dit jaar lanceerde Electric Motorcycles Nederland met de Brammo Enertia Plus een voor ons land nieuw Amerikaans merk met uitsluitend volelektrische motorfietsen. Waar de Enertia Plus het ‘instapmodel’ van Brammo is, vormt de Empulse die komende week op de Motorbeurs debuteert het absolute topmodel van het merk.’s Werelds snelste
Met de Empulse introduceert Brammo een serieuze ‘naked’ motorfiets met bijpassend serieuze prestaties, mede dankzij zijn unieke constructie inclusief een versnellingsbak met zes gangen. Een topsnelheid van 177 km/u en een 3 kW onboard lader maken de Empulse zowel wat rijprestaties als opladen betreft tot ’s werelds snelste in serie geproduceerde elektrische motorfiets. Bovendien onderscheidt de Empulse zich door een actieradius van boven de 200 km/u en is hij binnen 2 uur van 20% naar 80% van zijn capaciteit op te laden.
Vanafprijzen bekend
Met de introductie van Brammo Empulse op de Motorbeurs Utrecht is het Nederlandse Brammo-gamma voorlopig compleet. Wat voor Electric Motorcycles Nederland het moment is om de vanafprijzen van de Brammo Enertia Plus en Empulse bekend te maken:
Brammo Enertia Plus vanaf €10.890,-
Brammo Empulse vanaf €15.367,-
Brammo Empulse R vanaf €17.787,-

Meer informatie over de Brammo Enertia Plus en de Brammo Empulse is beschikbaar op www.electricmotorcycles.nl. Op korte termijn zal Electric Motorcycles Nederland meer details bekendmaken over het Nederlandse verkoopnetwerk voor Brammo.
 
 

No comments:

Post a Comment