Thursday, 23 January 2014

Zelfbouwers gezocht voor Custom Bike Show op de MOTORbeurs Utrecht 2014!

Zelfbouwers uitgedaagd voor Custom Bike Show 
op de MOTORbeurs Utrecht 2014

Her en der in garages, schuurtjes en soms zelfs woonkamers zetten enthousiaste zelfbouwers de meest fantastische motorfietsen in elkaar. Bikes met zelfgemaakte en standaard onderdelen, een frame naar voorkeur, speciale wielen en banden, zadel, uitlaat en special paint. Vaak nog onttrokken aan het oog van anderen. Deze sleutelaars worden uitgedaagd om hun creatie te showen op MOTORbeurs Utrecht, van donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ambachtelijk
De noeste ijver van de motorartiesten wordt beloond met een ereplaats voor hun schepping op de Custom Bike Show in hal 11. Aanmelden kan op www.motorbeursutrecht.nl. Alle modellen en stijlen zijn welkom, customs, cruisers, choppers, streetfighters. Stuk voor stuk uniek en op ambachtelijke wijze opgebouwd, met bits & pieces van uiteenlopende merken. Drommen liefhebbers staan te popelen om dit inspirerende motorwerk te komen bewonderen.  

Fotoshoot
De coolste motoren maken bovendien kans op een gratis professionele fotoshoot, met een mooi model erbij, door Onno ‘Berserk’ Wieringa in de studio van Madness Photography naast de bikeshow. In de hal zijn alle custom standhouders te vinden, met elkaar verbonden door een immens terras. Ook is Men at Work van de partij en wordt er een junior Biker’s Build off georganiseerd.


No comments:

Post a Comment