Thursday, 23 January 2014

Yamaha MT-07, de meest uitdagende motorfiets in zijn klasse!

De Nieuwe Yamaha MT-07, 
de meest uitdagende motorfiets in zijn klasse!


 Yamaha MT-07 Sensationeel, toegankelijk en betaalbaar
De nieuwe Yamaha MT-07 heeft alles om het ultieme motorrijdersgevoel in u naar boven te halen. Onze ontwerpers hebben zich geconcentreerd op wat echt belangrijk is voor motorrijders. Daarom ontwikkelden zij deze zuinige 689cc parallel-twin motor die per cc meer rijplezier biedt dankzij een grote hoeveelheid koppel bij lage tot middelhoge toerentallen en een vlak koppelverloop heeft voor ruim voldoende vermogen op elk gewenst moment. En voor directe besturing en moeiteloze handling is deze laagdrempelige motorfiets uitgevoerd met één van de lichtste, slankste en meest wendbare chassis in zijn klasse.


Wat de nieuwe  Yamaha MT-07 zo bijzonder maakt, is de compleet nieuwe, 689cc parallel-twin, ontwikkeld op basis van Yamaha’s ‘crossplane-filosofie’. De 270-graden krukas met zijn onregelmatige ontstekingsinterval geeft een sterk gevoel van acceleratie en het hoge lineaire koppel zorgt voor uitstekende prestaties. Voor optimaal stuurgemak en grote wendbaarheid is de nieuwe  Yamaha MT-07 voorzien van een licht en slank, stalen ruggengraatframe waarbij het motorblok als dragend element dient. De compacte wielbasis en luxueuze veersystemen in combinatie met dit sterke en lichte chassis leveren responsieve, maar bovenal plezierige rijeigenschappen op.

Deze sensationele, nieuwe aanwinst in de  Yamaha MT-serie is ontwikkeld voor heel veel rijplezier met daarbij een gevoel van absolute controle. De chassisafmetingen en de gewichtsverdeling zijn zorgvuldig gekozen voor optimaal plezier en geven de motorrijder het gevoel één te zijn met de machine. De nieuwe  Yamaha MT-07 kenmerkt zich door zijn “mass-forward” ontwerp, dat de atletische bouw benadrukt en zorgt voor een uitdagende uitstraling. Met zijn compleet nieuwe, vloeistofgekoelde motorblok en het lichtgewicht ruggengraatframe is de  Yamaha MT-07 een opmerkelijk veelzijdige motorfiets die levendige prestaties succesvol combineert met een betaalbare prijs en een laag brandstofverbruik. 

Deze betaalbare, nieuwe MT-07 laat beginnende motorrijders kennismaken met alles wat zo fantastisch is aan motorrijden en laat de meer ervaren motorrijders inzien wat ze jarenlang hebben gemist.

 YamahaMT-07 kort en beknopt:
• Vloeistofgekoeld, 689cc, 2 cilinder, 4-takt, DOHC
• Indrukwekkend en krachtig lineair koppelverloop
• Gebouwd voor optimaal rijplezier
• Laagste gewicht in zijn klasse, slechts 164 kg** 
   (**: drooggewicht)
• Standaard voorzien van ABS remsysteem
• Ook als 35kW versie leverbaar

Prijs:
Na de introductie van de  Yamaha MT-07 op de EICMA Milaan vorig jaar november was de adviesverkoopprijs een groot vraagteken. Met het bekend maken van de adviesverkoopprijs, die is vastgesteld op € 6.999,- (prijs inclusief BTW/BPM, exclusief kosten rijklaarmaken, exclusief leges tenaamstellen kenteken) is de Yamaha MT-07 ongetwijfeld de meest complete motorfiets in zijn segment! De Yamaha MT-07, standaard voorzien van ABS, is vanaf eind maart 2014 leverbaar in de kleuren Deep Armor, Matt Grey, Competition White, Race Blu en Racing Red.De nieuwe MT-07. Nog nooit had u zo’n goede reden om weer te gaan motorrijden.

No comments:

Post a Comment