Monday, 13 January 2014

Stuntteam op Noordelijk Motorbeurs Groningen 2014


Northside Freestyle 
Stuntteam 
op Noordelijk Motorbeurs Groningen 2014


De Noordelijke Motorbeurs 2014
Natuurlijk mag een stukje spektakel op een groot evenement als De Noordelijke Motorbeurs niet ontbreken. Daarom zal het stuntteam van Northside Freestyle tijdens de beurs diverse demonstraties per dag geven. 

Stuntrijden op motorfietsen is een uit Amerika overgewaaide sport. Deze tak van motorsport is op dit moment wereldwijd enorm aan het groeien. In het noorden wordt de sport beoefend door het streetbike stuntteam Northside Freestyle. Tijdens de motorbeurs Groningen 2014 laten de mannen van Northside Freestyle op hun stuntmotoren zien wat er allemaal mogelijk is. Stoppies, coasters, wheelies, circles, no-handers….  Ben je benieuwd wat dit allemaal inhoudt dan moet je zeker komen kijken, het stuntteam zal verspreid over de dag diverse demonstraties rijden. Wil je meer informatie of wil je deze motoren wel eens van dichtbij bekijken dan kan je voor en na de shows deze mannen vinden in hun stand.

De Noordelijke Motorbeurs 2014 , Martiniplaza Groningen 
 17/18/19 januari 2014


De Noordelijke Motorbeurs 2014, Martiniplaza Groningen (NL)
vr 18.00 - 22.00 uur, za 10.00 - 18.00 uur, zo 10.00 - 18.00 uur


Dé Noordelijke Motorbeurs is gestart in 1996 en is een jaarlijks terugkerend evenement. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere motorbeurzen van Nederland. 
Op de beurs presenteren ca. 110 bedrijven en organisaties hun producten en diensten. Naast de vele nieuwe en gebruikte motoren kunt u verder o.a. vinden kleding, accessoires, vakanties, verzekeringen, (voortgezette) rijopleidingen, gehoorbescherming en gereedschappen. 
Daarnaast zijn er diverse organisaties aanwezig zoals de MAG en KNMV. Via de standhouders zijn de meeste motor-merken vertegenwoordigd waaronder Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW, Triumph en Harley-Davidson.


No comments:

Post a Comment