Tuesday, 7 January 2014

MOTORbeurs Utrecht 2014 - De leukste beurs voor motorliefhebbers

MOTORbeurs Utrecht 2014
De leukste beurs voor motorliefhebbers


Van donderdag 20 tot en met zondag 23 februari vindt in Jaarbeurs Utrecht de 30ste editie van de MOTORbeurs plaats. Een extra feestelijke editie dus! Motorliefhebbers vinden op MOTORbeurs Utrecht een breed aanbod van nieuwe modellen, gereedschap, kleding, reisorganisaties, motorclubs en nog veel meer. 


Uiteraard staan er ook dit jaar weer diverse spectaculaire activiteiten op het programma. Zo is er weer een Racepaviljoen en wordt op het binnenterrein ruim baan gemaakt voor een doorlopend stuntprogramma. Nieuw zijn o.a. het Workshoptheater en een groot terras waar alle offroad partijen vertegenwoordigd zijn. BOVAG Try the Bike verhuist dit jaar naar een groter terrein waardoor nog veel meer mensen hun eerste meters op de motor kunnen maken. Kortom,  de beste plek om je motorseizoen 2014 te starten is MOTORbeurs Utrecht!
Praktisch: MOTORbeurs Utrecht, 20 t/m 23 februari 2014, Jaarbeurs Utrecht, kaarten aan de kassa kosten € 17,50. Zie www.motorbeursutrecht.nl voor meer informatie, speciale jubileumactiviteiten en voordelige online kaarten. 


No comments:

Post a Comment