Friday, 17 January 2014

Harley-Davidson op de Noordelijke Motorbeurs in Groningen


Harley-Davidson vertegenwoordigd op de Noordelijke Motorbeurs in Groningen
Vanavond gaat de Noordelijke Motorbeurs van start!

Harley-Davidson is inmiddels zo bekend dat het weinig toelichting meer hoeft. Diverse bedrijven op De Noordelijke Motorbeurs komen met H-D producten, van originele Harley motorfietsen tot t-shirts.


Verschillende types van Harley Davidson worden op de motorbeurs Groningen gepresenteerd door H-D Point uit Drachten. Het bedrijf is officieel H-D dealer en heeft zowel nieuwe als gebruikte Harley-Davidson motoren. Als je op zoek bent naar speciale uitlaten voor jouw Harley dan kan je een kijkje nemen in de stand van Dr Jekill & Mr Hyde. Zij zijn gespecialiseerd in uitlaten en hebben een zeer groot aanbod met verschillende soorten uitlaten voor een flink aantal H-D motoren. Een ander bedrijf dat op de beurs aanwezig is, is Happy Days met de grootste collectie Harley-Davidson t-shirts.

De Noordelijke Motorbeurs 2014 , Martiniplaza Groningen 
 17/18/19 januari 2014

De Noordelijke Motorbeurs 2014, Martiniplaza Groningen (NL)
vr 18.00 - 22.00 uur, za 10.00 - 18.00 uur, zo 10.00 - 18.00 uurDé Noordelijke Motorbeurs is gestart in 1996 en is een jaarlijks terugkerend evenement. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere motorbeurzen van Nederland. 
Op de beurs presenteren ca. 110 bedrijven en organisaties hun producten en diensten. Naast de vele nieuwe en gebruikte motoren kunt u verder o.a. vinden kleding, accessoires, vakanties, verzekeringen, (voortgezette) rijopleidingen, gehoorbescherming en gereedschappen. 

Daarnaast zijn er diverse organisaties aanwezig zoals de MAG en KNMV. Via de standhouders zijn de meeste motor-merken vertegenwoordigd waaronder Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW, Triumph en Harley-Davidson.

Volg De Noordelijke Motorbeurs ook via Twitter (@motorbeursgr) en Facebook

No comments:

Post a Comment