Thursday, 9 January 2014

ELECTRIC MOTORCYCLES INTRODUCEERT BRAMMO ELEKTRISCHE MOTORFIETSEN IN NEDERLAND
ELECTRIC MOTORCYCLES INTRODUCEERT BRAMMO ELEKTRISCHE MOTORFIETSEN IN NEDERLAND


Complete range vol-elektrische motorfietsen van Amerikaanse bodem
Publieksintroductie Brammo op Motorbeurs Utrecht


Eenrum, 9 januari 2014 – Nederland is een nieuw motorfietsmerk rijker. Electric Motorcycles Nederland introduceert met Brammo een compleet nieuw merk met uitsluitend vol-elektrische motorfietsen. De publieksintroductie van Brammo staat gepland voor de Motorbeurs Utrecht, waar de Brammo Empulse voor het eerst in Nederland op een nationale show te zien zal zijn.Electric Motorcycles Nederland is een nieuwe onderneming die zich volledig heeft toegelegd op de levering van elektrische motorfietsen. “Electric Motorcycles start zijn activiteiten in Nederland met het Amerikaanse merk Brammo. In de nabije toekomst zullen we ons merk- en productgamma op het gebied van elektrische mobiliteit verder verbreden,” verklaart Marchel Bulthuis, directeur van Electric Motorcycles Nederland. “Brammo is in Amerika één van de grootste – zo niet de grootste - leveranciers van elektrische motorfietsen in diverse categorieën. Dit jaar maakt het merk de overstap naar Europa, waarbij Electric Motorcycles de verkoopactiviteiten in Nederland voor zijn rekening zal nemen via een uitgekiend netwerk van verkooppartners die op korte termijn worden aangesteld.”


Brammo

Brammo is van origine een Amerikaans motorfietsmerk, gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van elektrisch aangedreven motorfietsen. Waaronder de Empulse en de Enertia, die in 2010 in de VS werd uitgeroepen tot ‘Elektrische Motorfiets van het Jaar’. Daarnaast is Brammo een OEM leverancier van innovatieve Brammo Digital Drivetrain® systemen, waaronder het Brammo Power® batterijpakket en het Brammo Power® managementsysteem. Buiten de Verenigde Staten is Brammo inmiddels ook in Europa en Azië vertegenwoordigd.

Publieksintroductie

In Nederland staat het landelijke publieksdebuut van Brammo gepland voor de Motorbeurs Utrecht (20 t/m 23 februari). Het spits wordt in ons land afgebeten door de Brammo Empulse, een potente 100% elektrische ‘naked’ bike met een elektrische actieradius van zo’n 195 kilometer. Kort daarna zal tevens de Brammo Enertia zijn opwachting maken. Beide modellen zijn inmiddels te bestellen bij Electric Motorcycles Nederland.


No comments:

Post a Comment