Saturday, 18 January 2014

Yamaha Build Your Own Competitie

Yamaha Build Your Own Competitie 

PERSBERICHT YAMAHA MOTOR NEDERLAND

Build Your Own Competitie 
Yamaha Motor Nederland heeft  voor bezitters van een Yamaha-motorfiets de Build Your Own competitie opgezet om zo andere motorrijders te laten zien wat hun interpretatie van het nieuwe Sport Heritage segment is. Voor deze Build Your Own competitie zijn wij op zoek naar bezitters van een Yamaha-motorfiets die hun visie op het Sport Heritage segment hebben vertaald in hun Yamaha. Deelnemen aan de Build Your Own competitie kan een ieder die in het bezit is van een Yamaha-motorfiets, ook van bijvoorbeeld klassiekers zoals een SR500, XV535, Vmax, XJR1200, etc.Sport Heritage
Kenmerkend voor Yamaha Sport Heritage modellen is hun pure no-nonsense uitstraling en minimalistische design. Tijdloze motorfietsen die uitermate geschikt zijn om naar een eigen inzicht aan te passen, zodat de berijder zich nog meer één voelt met de motor en zo de essentie van het motorrijden optimaal ervaart. Niet alleen de nieuwe XV950 serie, maar ook de andere modellen uit het Sport Heritage segment kunnen volledig naar eigen smaak “aangekleed” worden. Denk hierbij aan de VMAX, de XJR1300 en terug van weggeweest, de Yamaha SR400. Hiervoor heeft Yamaha een compleet assortiment aan originele accessoires ontwikkeld, waarmee deze en meerdere Yamaha-modellen naar eigen inzicht zijn te personaliseren. 

Daarnaast introduceert Yamaha in 2014 diverse ‘Yard Built’ accessoires voor zowel de SR400 als de XJR1300 van Wrenchmonkees en voor de XJR1300 ook van DEUS. Zo is er de DEUS XJR-X Kit, een kit waarmee u uw XJR1300 helemaal naar eigen wens met allerlei hoogwaardige aluminium delen kunt aankleden, zoals een tank, koplamphuis, voorspatbord, zijdeksels en rem- /schakelsets. De speciale Wrenchmonkees accessoires voor de nieuwe SR400 zijn vanaf voorjaar 2014 beschikbaar. Denk hierbij o.a. aan velgen, spatborden, zadels en tassen. Voor meer informatie kunt u terecht op de speciale Yard Built pagina van onze website; http://www.yamaha-motor.eu/nl/producten/motoren/sport-heritage/yard-built/index.aspx 

Durft u de uitdaging aan?
Bent u de trotse bezitter van een Yamaha-motorfiets en hebt u het aangedurfd om bij de aankoop van uw motorfiets uw inspiratie de vrije ruimte te geven? Wij horen en zien graag van u wat uw interpretatie van Sport Heritage is. Is het de klassieke kleur of de bijzondere kleurencombinatie? Of hebt u een sportief accessoire (of meerdere) aan uw motor toegevoegd? Of bent u zelfs zover gegaan dat u een eigen motorfiets rondom een Yamaha-motorblok gebouwd hebt?
Zet uw Yamaha-motorfiets op de foto en plaats deze met uw uitleg op www.yamaha-sport-heritage.nl. 

En maak zo kans op een hagelnieuwe Yamaha SR400 of één van de drie Genuine Yamaha Accessoires pakketten ter waarde van € 1.000,00 inclusief BTW. 
De Build Your Own competitie start op de openingsdag van de MOTORbeurs Utrecht op donderdag 20 februari 2014 en eindigt op zaterdag 31 mei 2014.Build Your Own ambassadeur Henk Schiffmacher

Yamaha Motor Nederland heeft voor de Build Your Own competitie een zéér creatief persoon bereid gevonden om op te treden als ambassadeur én inspirator: Henk Schiffmacher, tatoeëerder, schilder, schrijver, verzamelaar, wereldreiziger, tevens jurylid van de Build Your Own competitie. Schiffmacher zou Schiffmacher niet zijn, als hij deze kans niet aan zou grijpen om ook zijn eigen Yamaha XV950 te gaan creëren. Wilt u Henk Schiffmacher in levende lijve aan het werk zien en uiteindelijk zijn creatie van de Yamaha XV950 bekijken? Bezoek dan tijdens de komende MOTORbeurs Utrecht (20-23 februari 2014) de Yamaha-stand in HAL12.

De inzendingen van de Build Your Own competitie zullen op een speciale facebook pagina en website van Yamaha Motor Nederland worden geplaatst. Uit de top 10 inzendingen met de meeste stemmen zal Henk Schiffmacher in juni 2014 de definitieve winnaar van de Build Your Own competitie kiezen. Ook onder de kiezers zal Yamaha Motor Nederland een leuk pakket aan prijzen verdelen.

No comments:

Post a Comment