Wednesday, 15 January 2014

BRAMMO ENERTIA PLUS OP DE NOORDELIJKE MOTORBEURS IN GRONINGEN


ELECTRIC MOTORCYCLES PRESENTEERT 
BRAMMO ENERTIA PLUS OP DE NOORDELIJKE MOTORBEURS IN GRONINGEN


-Bewezen technologie van aansprekende merken
-Actieradius van ruim 130 km
-Nationaal publieksdebuut Brammo op Motorbeurs Utrecht


Eenrum, 15 januari 2014 – Aanstaand weekend presenteert Electric Motorcycles Nederland op De Noordelijke Motorbeurs in Groningen de volledig elektrische Enertia Plus. Vooruitlopend op het nationale publieksdebuut van Brammo op de Motorbeurs in Utrecht, waar de potente Brammo Empulse sportmotor eind februari voor het eerst in Nederland te zien zal zijn, grijpt het merk de regionale show in Groningen (17 t/m 19 januari) alvast aan als generale.


Met Brammo introduceert Electric Motorcycles Nederland dit jaar in ons land een serie volelektrische motorfietsen, afkomstig uit de Verenigde Staten. Op De Noordelijke Motorbeurs in Groningen bijt de Brammo Enertia Plus het spits af.

Bewezen technologie
Met de Enertia Plus laat Electric Motorcycles direct zien dat het merk Brammo staat voor kwalitatief hoogwaardige motorfietsen met bewezen technologie. De Enertia Plus vertrouwt bijvoorbeeld op een van Brembo afkomstig remsysteem, een voorvork van Marzocchi en vanzelfsprekend een elektrische Brammo Power aandrijflijn met Direct Drive (zonder koppeling en versnellingen) in combinatie met een krachtig lithium-ion batterijpakket.

Wat prestaties betreft noteert de Brammo Enertia Plus een topsnelheid van zo’n 110 km/u en een elektrische actieradius van ruim 130 km. Waarden die deze Brammo bij uitstek geschikt maken voor het gebruik in en rondom de grote steden. Mede ook dankzij zijn compacte afmetingen en wendbare karakter van de Enertia Plus.

De Brammo Enertia Plus is in Nederland inmiddels te bestellen en is van 17 t/m 19 januari aanstaande op De Noordelijke Motorbeurs te bewonderen op de stand (nr. 52) van Electric Motorcycles Nederland.Meer informatie over de Brammo Enertia Plus en de Brammo Empulse is beschikbaar op www.electricmotorcycles.nl.No comments:

Post a Comment