Saturday, 14 December 2013

MotorExpo Assen 24 t/m 26 januari 2014 - TT Hall Assen

MotorExpo Assen 24 t/m 26 januari 2014 - TT Hall Assen

Op vrijdag 24 januari 2014, klinkt in de TT Hall Assen het startschot voor de nieuwe MotorExpo Assen. Deze unieke motorbeurs in de TT Hall Assen naast het circuit, is drie dagen lang "the place to be" voor alle motorliefhebbers.

Geen enkel onderdeel uit de motorsport wordt vergeten en op de beursvloer worden alle facetten van het motorrijden belicht. Natuurlijk is er ook ruimte voor show, spektakel en educatie. Wat te denken van een proefrit? Er zijn letterlijk kilometers mogelijkheden op de MotorExpo Assen. 
MotorExpo Assen mag je als motorliefhebber absoluut niet missen! De complete motorbranche is er vertegenwoordigd. Naast dealers, handelaren, importeurs en andere toeleveranciers, zijn er ook belangenorganisaties, consumentenverenigingen, sportfederaties en motor(sport)evenementen aanwezig. Hieronder lees je wat je zoal kunt verwachten op de MotorExpo Assen:

Nieuwe motoren, oldtimers, wegracers, choppers, streetfighters, custumbikes, crossmotoren, quads, kleding, helmen, laarzen, veiligheid, educatie, onderdelen, tuning, onderhoud, gereedschap, sportevenementen, toerisme, motorclubs, merchandising, verzekeringen, etc.

No comments:

Post a Comment