Saturday, 7 December 2013

De Biker Parade : dé afspraak op het Salon voor de motor- en scooterliefhebbers!

De Biker Parade : 
dé afspraak op het Salon voor de motor- en scooterliefhebbers!

De Biker Parade : dé afspraak op het Salon voor de motor- en scooterliefhebbers! 


De “Biker Parade”, hét niet te missen Salonevenement voor motor- en scooterliefhebbers, vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 januari 2014. Er wordt om 12u00 verzameld op de parking van het museum Autoworld in het Jubelpark te Brussel voor een gezamenlijk rit naar de Heizelpaleizen (ca. 12 km). Met gonzende motoren en onder politie-escorte zullen alle deelnemers in een indrukwekkende stoet naar het Salon rijden!

Bij aankomst, omstreeks 15u00, is er een parking voorzien en alle deelnemers ontvangen een toegangskaart voor het Salon. Jaarlijks nemen zo’n 700 motorrijders deel aan de Biker Parade. Om een veilige tocht te garanderen werken we samen met de politie en officiële wegkapiteins.



Van 14 tot 26 januari 2014 wordt in Brussels Expo de 92ste “European Motor Show Brussels” georganiseerd. Zowat alle auto- en motormerken die op de Belgische markt aanwezig zijn, zullen weer van de partij zijn en hun nieuwste producten uitstallen.

Het wordt, anders gezegd, opnieuw dé afspraak van het jaar voor elke journalist en liefhebber van auto’s, bromfietsen, scooters en motoren.

No comments:

Post a Comment