Monday, 4 November 2013

Harley-Davidson winteractie 2013 - 2014

Harley-Davidson winteractie 2013 - 2014
Voor de echte Harley-liefhebber!


De jaarlijks terugkerende Harley-Davidson winteractie is weer van start gegaan! Ook dit jaar zijn staat er weer veel moois te wachten op de deelnemers. 
Als je voor 1 maart 2014 meer dan € 200,- aan Parts, Accessories of MotorClothes besteedt, dan krijg je van ons namelijk een aantal leuke extra’s. 
Je hebt dan recht op de exclusieve winteractie sleutelhanger, een echt collector's item. Verder krijg je direct de 'Harley-bijbel', de 2014 Parts & Accessories catalogus met meer dan 8.000 accessoires, mee naar huis. Bovendien maak je met je deelname kans op het winnen van een Harley-Davidson waardebon van € 200,-! Om mee te kunnen doen heb je een voucher met een code nodig die je krijgt van je Authorized Harley-Davidson Dealer na een besteding van minimaal € 200,-. Vervolgens dien je je in te schrijven op de winteractie website. 
De winter staat voor de deur en dat betekent waarschijnlijk dat je minder kilometers op je motor zult maken. Dat is natuurlijk het moment bij uitstek om je motor verder te customizen en direct mee te doen aan de winteractie. Klik HIER voor informatie.
Denk ook aan winteronderhoud en winterstalling om te zorgen dat je motor na de winter klaar is om weer veilig mee te gaan rijden. Vraag je Authorized Dealer uit jouw regio naar zijn specifieke winteraanbiedingen en profiteer deze winter! No comments:

Post a Comment