Friday, 4 October 2013

Vriendendag van de Stichting Vrienden TT Circuit Assen


Op 12 oktober Vriendendag Stichting Vrienden TT Circuit Assen
Geef je nog snel op voor de Vriendendag!


Wil je er nog bij zijn? Heb je je nog niet aangemeld? Geef je dan snel op, want volgende week zaterdag 12 oktober is de jaarlijkse Vriendendag van de Stichting Vrienden TT Circuit Assen. Met inmiddels meer dan 5000 vrienden en 300 plaatsen is het aantal beschikbare plekken snel vol. Zeker wanneer je weet dat de toerrit voor motoren en auto’s, waarbij grote delen van oude TT Circuits rondom Assen worden aangedaan, erg in trek is. Ga naar onze website www.vriendentt.nl om je aan te melden voor de Vriendendag 2013. Zie voor het programma de rest van deze nieuwsbrief. Niet alleen de toerrit, ook de rondleidingen in de gebouwen van het TT Circuit spreken zeker tot de verbeelding, evenals een bezoek aan de TT Juniortrack. Aanmelden kan tot vrijdag 11 oktober of totdat alle beschikbare plaatsen vol zijn. Wees dus snel, als je je nog niet aangemeld hebt!Indien je je reeds hebt aangemeld, maar je toch onverhoopt verhinderd bent, dan ontvangen we graag een bericht op ons mail adres, zodat we maximaal gebruik kunnen maken van de beschikbare plaatsen.

Toekomst TT Circuit Assen
Wist je dat Assen van plan is een speciaal evenementenstation voor de NS te realiseren op hemelsbreed 3 km afstand van het TT Circuit? Wist je ook dat er ook plannen zijn om het gebied rond het TT Circuit te laten uitgroeien tot een gebied waar van alles te beleven is? En wil je weten hoe het staat met de toekomst van het TT Festival? Kom dan naar de Vriendendag! De Asser wethouder Henk Matthijsse zal op die onderwerpen ingaan tijdens de Vriendendag van de Stichting Vrienden TT Circuit. Deze dag wordt natuurlijk gehouden op het TT Circuit. 
TT Insight

Interessant zal het onderdeel TT Insight zijn. Een aantal bekende personen uit de motor- en autosport zal onder leiding van dagvoorzitter Martin van Ellinckhuyzen een gesprek aangaan, waarbij diverse onderwerpen aan de orde zullen komen en ook vragen vanuit de zaal worden beantwoord. Aan tafel zitten Bryan Schouten, Scott Deroue (beiden motorcoureur), Joey Litjens (ex-motorcoureur), Priscilla Speelman (autocoureur), Henny Hemmes (bestuurslid KNAF en ex-autocoureur) en Dick van Elk (organisator autoraces Supercar Challenge).
Directeur TT Circuit en Corné Klijn

De directeur van het TT Circuit, Peter Oosterbaan, zal een presentatie verzorgen, waarbij het thema van de dag “Hoe sterk is de TT” zeker aan de orde zal komen. Verder gaat de bekende tv-commentator en radiopresentator Corné Klijn de aanwezigen een inkijkje geven over “motorsport op tv”.

Veiling voor Riders for Health
Bijzonder is een veiling van artikelen ten bate van Riders for Health, waarbij interessante zaken ter verkoop worden aangeboden, zoals een Bridgestone cap met handtekening van Andrea Dovizioso, een gesigneerde cartoon van Kevin Schwantz, een LCR Team polo shirt gesigneerd door Stefan Bradl, een Le Mans Grand Prix De France shirt met handtekening van Randy Mamola en een klein schilderij van Valentino Rossi voorzien van zijn handtekening. Daarnaast worden nog veel meer artikelen voor het goede doel verkocht op de Vriendendag.
Programma (onder voorbehoud van wijzigingen)
De Vriendendag wordt om 10.30 uur geopend door Pieter Hofstra, voorzitter van de Stichting Vrienden TT Circuit. In de ochtend is er een toertocht voor motorrijders en automobilisten, over een traject waarin een aantal oude TT Circuits in de route is opgenomen. Ook bestaat in de ochtend de mogelijkheid achter de schermen te kijken bij het motorraceteam De Hollandsche Jongens, waarbij onze ambassadeur Rintje Ritsma rijdt en een autosportteam. Verder worden er rondleidingen gehouden door de gebouwen van het TT Circuit en kan een bezoek worden gebracht aan een demonstratie van de NSF/Pocketbikes op de Juniortrack.

Locatie: perscentrum op het TT Circuit (boven de pits; ingang via trap rennerskwartier). 
10:00: Ontvangst met koffie (zaal open v.a. 09:45) 
10:30: Opening en welkomstwoord Pieter Hofstra, voorzitter Stichting Vrienden TT Circuit Assen
10:45: Huishoudelijke mededelingen over ochtendprogramma door Jaap Timmer 
11:00: Start van Toertocht Vriendendag (auto en motor) vertrek per groep.
v.a. 11:00 vertrek ieder half uur tussen 11:00 en 12:30 vanuit perscentrum:
Rondleiding gebouwen e.d. o.l.v. Egbert Braakman
Bezoek aan motorraceteam De Hollandsche Jongens
Bezoek aan autoraceteam o.l.v. Bert van der Zweerde
Demo TT Junior Track
13:00: Pauze en lunch 
13:45: Bustour op het circuit; met gids Jaap Timmer (tot uiterlijk 14:00) 
14:10: Presentatie TT Circuit door directeur Peter Oosterbaan
14:30: “TT Insight”: gesprekken c.q. interviews met diverse bekende personen uit de motor- en autosportwereld, onder leiding van dagvoorzitter Martin van Ellinckhuyzen, met inbegrip van een Vraag en Antwoord sessie voor de zaal:
Bryan Schouten (Coureur Nederlands en Spaans Moto3 kampioenschap)
Scott Deroue (Coureur Red Bull Rookies Cuo en Moto3)
Joey Litjens (ex-motorcoureur, full-time motorsporttrainer en begeleider van coureurs)
Dick van Elk (Organisator Supercar Challenge)
Priscilla Speelman (Auto coureur)
Henny Hemmes (Auto coureur en journaliste)
15:00: Veiling motorsport “Memorabilia” t.g.v. Riders for Health door Diederick de Vries 
15:15: Presentatie over motorsport op TV door Corne Klijn 
15:35: Presentatie over omgeving TT Circuit en TT Festival door Wethouder Henk Matthijsse (Gem. Assen)
15:55: Sluiting en eventueel napraten met Ambassadeurs en coureurs

Aanmelden voor de Vriendendag.
Neem gerust een eigen vriend of vriendin mee, maar maak haar eerst even ook Vriend van het TT Circuit. Opgave voor de Vriendendag en ook aanmelding van nieuwe vrienden kan via de website www.vriendentt.nl. Nu vriend worden en op 12 oktober al meedoen aan de Vriendendag. Het kan. Doe als meer dan 5000 anderen en word gratis Vriend van het TT Circuit Assen.
NB: op dezelfde dag vinden ook de trainingen plaats voor de Race of the Champions van de Ducati Club.


Vrijwillige donaties
Wij zijn blij dat je lid bent van De Vrienden van het TT Circuit  en onze doelstelling onderschrijft.
Door je inschrijving zijn wij nog beter in staat om onze stem te laten te horen en de belangen van de auto- en motorsport te behartigen. Dit willen graag we blijven doen!Dit kunnen we doen dankzij onze trouwe donateurs en sponsors.
Je inschrijving en lidmaatschap als Vriend is gratis! Dat neemt niet weg dat we een vrijwillige bijdrage zeer op prijs zouden stellen. 

Indien je een vrijwillige bijdrage aan onze Stichting wilt geven, kun je dit doen door het over te maken naar rekeningnummer 48.76.98.118 t.n.v. Stichting Vrienden TT Circuit Assen bij de ABN Amro bank te Assen, onder vermelding van: Bijdrage 2013. 

Wij willen, net als jij, dat wij, nog lang kunnen blijven genieten van de auto- en motorsportevenementen op het TT Circuit.
    
Hoofdsponsoren:
Onze ambassadeurs: Jurgen van den Goorbergh - Wil Hartog - Robert Doornbos - Rintje Ritsma - Evert ten Napel  - Wim van de Camp - Jasper Iwema - Egbert StreuerNo comments:

Post a Comment