Tuesday, 1 October 2013

Vehikel op 14 & 15 december 2013 in Zwolle

Persbericht

De 77ste Vehikel Oldtimerbeurs op 14 & 15 december 2013 
in Zwolle

"De volgende beurs in Zwolle zal worden gehouden op 14 en 15 december 2013. Twee dagen moet genoeg zijn voor een goede beurs, en die vrijdag was voor veel deelnemers wat teveel van het goede,"aldus Frits de Graaf, organisator van Vehikel.


"Op 23-24-25 augustus waren we voor het eerst in de IJsselhallen in Zwolle. Dat zijn werkelijk prachtige hallen, en met een beetje goede wil gaan we daar een heel goed evenement opbouwen."


Wat minder goed was de belangstelling van de deelnemers. De twee hallen (Aa-hal en Diezehal) waren behoorlijk gevuld, maar bij meer belangstelling hadden we er nog wel  een hal bij kunnen doen. Uit geruchten vernam ik dat een aantal standhouders zich had geërgerd aan eerdere uitlatingen  van mij uit de periode dat ik serieus overwoog te stoppen met Vehikel. Precies duidelijk zijn die bezwaren mij niet geworden, maar het zal wel  te maken hebben met ziekteperiode. Ik hoop dat dit weer goed komt, want zonder oude getrouwen als Pelders, BSA de Groot, Yesterdays en De Knalpot wordt Vehikel wel een beetje akelig stil!  Binnenkort gaan de brieven (en mails!) aan de deelnemers er uit en we hopen dat dan de wegblijvers zich weer zullen melden!"

"Op de afgelopen Vehikel was Jan Bosveld echt het feestvarken, met de presentatie (eindelijk!) van het boek over zijn collectie hulpmotoren. Dankzij de bijdragen van Joost Heesakkers en Jaap Koren is het  een prachtboek geworden, een mooi sluitstuk van jarenlang verzamelen. “Schuurvondsten” is de door Bromfiets gemunte term maar het boek maakt duidelijk  ook Vehikel bij het collectioneren een belangrijke rol heeft gespeeld. Dit boek hoort in uw boekenkast! Het is te bestellen via www.vintagemotorcylebooks.com."

Frits de Graaf / Vehikel 

No comments:

Post a Comment