Tuesday, 1 October 2013

Prijs Triumph vervangingsonderdelen omlaag en gratis wintercheck

Prijs Triumph vervangingsonderdelen omlaag 
en gratis wintercheck


Waar motorrijden alsmaar duurder lijkt te worden en sommige fabrikanten de verkoop van onderdelen als melkkoe zien, kiest Triumph Motorcycles (weer eens) voor het tegenovergestelde. Afgelopen week kondigde het onderdelen-team van Triumph Motorcycles in Hinckley (GB) namelijk aan de prijzen van originele vervangingsonderdelen juist aanzienlijk te verlagen! Goed nieuws dus voor alle Triumph eigenaren, want met een gemiddelde prijsverlaging van 15% en uitschieters tot wel 50%, ben je voor je onderhoud een stuk voordeliger uit. In het geval dat ‘slijtagedelen’ als ketting, tandwielen of remblokken aan vervanging toe zijn, zal direct te zien zijn dat de tarieven van onze originele onderdelen zeer scherp zijn!
Triumph vervangingsonderdelen zijn niet alleen goed voor de portemonnee; dankzij uitvoerig testen bieden zij optimale prestaties en betrouwbaarheid voor elke Triumph. Logisch natuurlijk, wie kan immers betere Triumph-onderdelen leveren dan Triumph zelf? Wanneer een willekeurig model snel een onderdeel nodig heeft, staat dat razendsnel klaar bij de officiële dealer. Bestellingen uit onze standaardvoorraad worden namelijk binnen nog geen 48 uur geleverd, zodat elke Triumph snel weer de weg op kan.
Om alle Triumph-rijders te overtuigen van de voordelen van Triumph vervangingsonderdelen, nodigt de Triumph dealer ze uit voor een wintercheck die tot het einde van dit jaar geheel gratis is. Bovendien ontvangt iedereen die de wintercheck laat uitvoeren een heerlijk kopje koffie, waarbij je de officiele Triumph mok gewoon mee naar huis mag nemen. Met deze check wordt elke Triumph gecontroleerd op 17 vitale punten, waarmee een veilige en juiste rit in de winter (of alvast: in het voorjaar) gegarandeerd zijn.
Voor eigenaren van motoren van andere merken, die opgemerkt hebben dat de prijzen van onderdelen en onderhoud explosief gestegen zijn: onze dealers hebben een ruime voorraad aan fantastische nieuwe en gebruikte Triumph motorfietsen. Die zijn dus niet alleen zeer scherp geprijsd bij aanschaf, maar garanderen ook daarna nog ‘value for money’.No comments:

Post a Comment