Wednesday, 2 October 2013

Eindejaar Toerpakket 2013: De 700 MOOISTE MOTOR TOERTOCHTEN DOOR HEEL EUROPA

Eindejaar Toerpakket 2013
UNIEK TOERPAKKET: DE RUIM 700 MOOISTE MOTOR EN AUTO TOERTOCHTEN DOOR HEEL EUROPA 


Breda, 2 oktober 2013 – VTO, de professionele reisorganisatie die is gespecialiseerd in auto- en motortoertochten, brengt voor de komende feestdagen een speciaal Eindejaar Toerpakket tegen een scherpe prijs op de markt. Ideaal voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom.


Eindejaar Toerpakket 2013

In het Eindejaar Toerpakket zijn ruim 700 verschillende Motor en Auto toertochten door heel Europa te vinden. Op de drie cd-roms staan:
1.De 500 mooiste Motor en Auto toertochten (normale prijs € 29,95)
2.De 201 mooiste Motor en Auto toertochten (normale prijs € 16,95)
3.Toertochten België en Frankrijk “Ontdek de Grote Oorlog”. (normale prijs € 13,95)De totaalprijs van het gecombineerde pakket bedraagt €60,85. Maar tot het einde van dit jaar staat er op het prijskaartje een prijs van slechts €24,95 vermeld! “En we nemen daarnaast de verzendkosten voor onze rekening,” zegt Tom Boudewijns van VTO die zelf alle routes uitzet en de vele locaties selecteert en onderzoekt. “Na Sinterklaasavond of op Eerste Kerstdag kunnen dan al de voorbereidingen voor een fantastisch toerseizoen 2014 direct beginnen, terwijl de motor in de garage aan de druppellader staat of op de auto de winterbanden nog zijn gemonteerd.”Het “Eindejaar Toerpakket” is te bestellen door op de internetpagina www.vtotc.nl op de contactpagina de gevraagde gegevens te vermelden waarna het pakket binnen dagen in de bus valt.

Maandelijks gratis e-book en gps-files van toertochten downloaden

Tussen 1998 en 2011 heeft Boudewijns de 14-delige boekenserie: “Motor en Auto Toertochten” geschreven, een must in de boekenkast voor motorrijders en automobilisten die mooie toertochten willen maken. Van het geactualiseerde, eerste boek uit 1998 kan iedere maand via de site een toertocht gratis worden gedownload. Deze actie, geschikt voor e-reader en gps-files voor het navigatiesysteem, duurt tot en met maart 2014.De bestanden E-book, gdb, gpx en itn zijn in de actieperiode gratis te downloaden. Met deze bestanden is het mogelijk om de verhalen uit te printen en met Garmin, TomTom en vele andere navigatiesystemen de tochten te rijden.

Zeeland-route

In oktober is route 5 door Zeeland met een lengte van 178 kilometer aan de beurt. Wie kent ze niet, de Zeeuwse vrouw in haar traditionele klederdracht met de gesteven muts, smal oorijzer met rechthoekige gouden plaatjes en bloedkoralen collier.
 Op de markt in Goes kunt u ze nog tegenkomen, maar in “De Zak van Zuid Beveland’ waarschijnlijk niet. Wel komt u daar oude dorpen, kronkelige dijken, een heggengebied, stoomtrein en vers fruit tegen. Verder heeft Middelburg een prachtig centrum en het Veerse Meer zijn dynamisch watertoerisme. In Bruinisse treft de toerrijder mossel- en palingvissers en in Zierikzee fijne visrestaurantjes.


No comments:

Post a Comment