Monday, 19 August 2013

Harley-Davidson 2014 Fat Bob

DONKER EN GRIMMIG: DE 2014 FAT BOB IS DE BAAS
Nieuwe Dark Custom styling met slash-cut achterspatbord en LED-achterlichtOXFORD (19 augustus 2013) – Van de narrige oogopslag van zijn dubbele koplamp tot de noppenstructuur van zijn dikke banden – de Harley-Davidson® Fat Bob® brengt een heldere boodschap: opzouten! Met aardige jongens plaveien ze de wegen, daarom is de 2014 Fat Bob pissiger dan ooit. Na de Dark Custom make-over van Harley Styling wil je hem niet in een donker steegje tegenkomen.“We wilden de Fat Bob nog verder meetrekken in het Dark Custom-rijk”, vertelt Harley-Davidson Styling Manager Tony Pink. “De compacte, gechopte lijnen van het nieuwe achterspatbord, de hoek van de schokbrekers en de aflopende tankgraphics zorgen samen voor een agressieve nieuwe look die versterkt wordt door de blunt-cut dempers. De high-contrast-details op de zwarte wielen matchen mooi met de tankgraphics. Het zadel heeft een nieuwe vorm en cover voor meer sportiviteit en comfort. Tel dit op en je snapt dat de Fat Bob klaar is om het straatbeeld te domineren.”

Zwart vervangt chroom over de gehele Fat Bob, onder andere op de aandrijflijn, airbox-cover, schokbreker-covers, kroonplaat, koplampringen, console en accubox-cover. De aluminium gesleufde schijfwielen zijn zwart gepoedercoat en afgewerkt met lasergegrafeerd Harley-Davidson-logo en rim stripe. 

Komen aanrijden op een Fat Bob, is niet bepaald een subtiel statement. Maar deze bike biedt meer dan brutaliteit. De stijve stalen ruggengraat van het Dyna-frame, een paar dikke 49 mm voorvorken en een chassisgeometrie die gemaakt is voor het betere bochtenwerk, maken van de Fat Bob een cruiser die je grijnzend op een oor legt en waar je knallend mee rondjakkert. 

Dubbele remschijven voor en een antiblokkeerremsysteem (ABS) zetten de Fat Bob in no time stil. Grijp de handvatten, laat de koppeling los en voel de schop in je rug als de Twin Cam 103™ V-Twin je lanceert. De Fat Bob is van meet af aan de baas. 

Belangrijkste Fat Bob features 

In rubber opgehangen Twin Cam 103™-motorblok met 97.4 ft. lbs.-koppel bij 3500 tpm. 
De motor is voorzien van Electronic Sequential Port Fuel Injection (ESPFI) en Automatic Compression Release (ACR), en is verbonden met een Cruise Drive 6-versnellingsbak. De krachtbron is zwart gepoedercoat met zwarte deksels. 

NIEUW Blunt-cut gekantelde dubbele dempers zijn verbonden met de signature ‘Tommy Gun’ 2-1-2 collector-uitlaat met gesleufde chromen schildjes.

NIEUW Slash-cut-achterspatbord.
                     
NIEUW Slank en sportief ergonomisch zadel met nieuwe bekleding en zilveren contraststiksels. 

NIEUW Console met geïntegreerde contactschakelaar en 5-inch elektronische speedometer met multifunctioneel LCD-display en LED-indicatorlampjes.

NIEUW Zwarte, geschuurde, aluminium gesleufde schijfwielen met lasergegraveerde graphics: 16-inch voor en achter. 

NIEUW Volledig zwarte aluminium kroonplaat, koplampring, schokbrekerdeksels en accubox-cover. 

NIEUW Diagonale tankgraphics. 

Dubbele remschijven voor.

Chromen 1.25-inch diameter drag-style-stuur met intern weggewerkte bedrading is geplaatst op zwarte verhogers. 

High-performance achterschokbrekers met hoogglans zwarte covers.  

Voorwaarts geplaatste voetsteunen en bediening. 

180mm-16-achterbanden / 130mm-16-voorbanden.

Smart Security System-afstandgestuurde, handsfree startactivator

Antilock braking system (ABS).

Beschikbare kleuren
NIEUW Amber Whiskey
NIEUW Sand Cammo Denim
Black Denim
Vivid Black

No comments:

Post a Comment