Thursday, 25 July 2013

Biltwell Gringo Helmets

Biltwell Gringo Helmets

Biltwell Gringo Helmets in XS - Medium  

Gringo Helmets


XS - Medium Gringo helmets have arrived in Gloss Black and Gloss Hazard Orange. Gloss Vintage White, Flat Black and Flat Titanium are all scheduled for arrival around July, 30th.
Contact your Biltwell rep or visit www.biltwellinc.com to get your orders in for these helmets. The first shipment will go fast.


1 comment:

  1. Ik kan alleen maar raden hoe veilig deze helmen zijn, maar ze zien er toch best gaaf uit! Ik kan mezelf nauwelijks omschrijven als een fietser, maar het is een soort tienerdroom voor mij om een caferacer te hebben, dus mijn vriend heeft me er een gegeven niet zo lang geleden. Weet je, ondanks dat er veel mensen op fietsen rijden, was het zo moeilijk om de juiste reserveonderdelen voor de mijn te vinden vlak voordat ik deze website heb gevonden http://bit.ly/2CTI59F waar je auto-onderdelen kunt vinden voor elke gewone auto of motor ooit geproduceerd en ooit de Nederlandse wegen heeft overgestoken

    ReplyDelete