Tuesday, 18 June 2013

ZERO MOTORCYCLES LANCEERT: ‘DEMO A ZERO. WIN A TRIP TO OUR CALIFORNIA FACTORY’


ZERO MOTORCYCLES LANCEERT: ‘DEMO A ZERO. WIN A TRIP TO OUR CALIFORNIA FACTORY’


◾Promotiecampagne voor nieuwe modelreeks 2013, nu bij de dealer
◾Gunstige fiscale-aftrekregelingen voor elektrische motorfiets


ALKMAAR, 18 juni 2013 – ZERO Motorcycles, wereldwijd leider op het gebied van elektrische motorfietsen, nodigt liefhebbers van motorfietsen, met welke voorkeur dan ook, uit om bij de ZERO-dealer een proefrit te maken en de unieke ervaring te ontdekken van het rijden met het nieuwste 2013-model van ZERO. De nieuwe modelreeks biedt een adembenemende acceleratie, opvallende designs en de innovatieve mogelijkheid om de prestatiekarakteristieken van de motor via de gsm telefoon aan te passen naar individuele voorkeuren. Met een maximale actieradius van 220 kilometer, een compleet nieuwe 40 kW/54 pk Z-Force™ borstelloze elektromotor, een koppel van 92 Nm vanaf een toerental van 0 tpm, een topsnelheid van ruim 150 km/u en een CHAdeMO-voorziening waardoor minder dan een uur nodig is voor het opladen, is de nieuwe modelreeks 2013 zeer uitzonderlijk en aantrekkelijk.

Nu het motorseizoen in alle hevigheid is losgebarsten en onze dealers beschikken over de nieuwste modellen, is het een uitgelezen moment om een proefrit te maken met één van onze nieuwe ZERO’s,” zegt Edwin Belonje, Managing Director van ZERO Motorcycles Europe. “Onze dealers kijken er naar uit om consumenten te ontvangen en hun reactie te vernemen op wellicht hun eerste rit ooit met een elektrische motorfiets.”

Gunstige fiscale-aftrekregelingen voor elektrische motorfiets

Met ondernemerssubsidies als de Milieu-investeringsaftrek (MIA), de KleinschaligheidsInvesteringAftrek (KIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) wil de overheid het gebruik door ondernemers van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen, zoals een elektrische motorfiets, stimuleren. DeMilieu-investeringsaftrek (MIA) biedt ondernemers de mogelijkheid hun fiscale winst te verlagen, waarbij 36% van het investeringsbedrag in mindering kan worden gebracht op de fiscale winst. Met de  KleinschaligheidsInvesteringAftrek (KIA) mag er een extra investeringsaftrek van 28% worden gehanteerd. Met de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) kan een investering op een willekeurig moment worden afgeschreven. Door sneller af te schrijven verminderen bedrijven daarmee de fiscale winst en betalen ze minder belasting over dat jaar, met een aanzienlijk rente- en liquiditeitsvoordeel tot gevolg.

Hoofdprijs: reis voor 2 personen naar Zero inScotts Valley, Californië

Naast de vrijblijvende, interessante rij-impressie kunnen de makers van een proefrit ook een reis voor twee personen winnen naar de nieuwe fabriek van ZERO in Scotts Valley, Californië. ZERO Motorcycles heeft onlangs haar hoofdkantoor en productiefaciliteit verplaatst om te kunnen voldoen aan de wereldwijd groeiende vraag. De nieuwe, bijna 4.500 m2 grote fabriek is 26 procent groter dan het voorgaande hoofdkantoor van ZERO Motorcycles, en beter geschikt voor fabricage. De verhuizing zal ZERO een krachtig concurrentievoordeel geven in een industrietak die snel groeit.

Voor meer informatie over de promotie campagne: www.ZEROmotorcycles.co.uk/promo/factory-trip.php

No comments:

Post a Comment