Saturday, 1 June 2013

S&S Fest 2013 van HDC B.I.G.

S&S Fest 2013 van HDC B.I.G.

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni organiseert Harley Davidson Club B.I.G. (afkorting voor Bunde-Itteren-Geulle) weer het S&S Fest. S&S staat voor “Speed and Sound”, dus het evenement draait om motoren en muziek. Het S&S Fest wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd en vindt plaats op de terreinen van het Clubgebouw aan de Burg. Kisselstraat75 inMeerssen (voormalig Amicitas voetbalveld).Wat gaat er gebeuren:

Op zaterdagavond wordt er gestart met de 60,70 & 80’s night met optredens van diverse live-bands. Als eerste band op het podium Lazy Sunday .Deze band speelt stevige muziek uit de Sixties tot en met vandaag. De setlist bestaat uit nummers van Rolling Stones, Joe Cocker, Santana, Walter Trout, Amy Winehouse ,Pink Floyd, The Doors, The Doobie Brothers, The Monkees, Steppenwolf, Eric Clapton, Gary Moore and many others.


Six-Pack is de tweede band op het podium.

De band is opgericht in 2009 met als doel, als vrienden samen 1 keer per week lekkere rock muziek te maken. Zij hebben samen al eerder in diverse formaties van de Black Birds en Limit samen gemusiceerd. Allen spelen momenteel in verschillende andere bekende bands.De opzet is om 2 tot 3 maal per jaar een optreden te verzorgen op locaties die zij leuk vinden om te doen. Dus een optreden van deze band is zeldzaam maar zeer zeker de moeite waard.Het repertoire van 6-pack bestaat uit nummers van : ZZ top, Uriah Heep, Status Quo, Deep Purple, CCR, Rolling Stones, AC/DC enz.

Beide bands staan garant voor een geweldige 60,70 & 80’S night.

Aanvang bands zaterdagavond 20.30 uur. Entree € 5,00.

Zondag 9 Juni S&S (Speed & Sound) Fest

Op zondag is er de gehele dag een afwisselend programma vanaf 11.00 uur ’s morgens tot 20.00 ’s avonds; toegang op zondag is gratis.

Op deze dag kun je o.a. genieten van stuntshows met race en crossmotoren. Stuntspringen met motoren op een springschans met sprongen van wel30 meter..

Verder zijn er motoren, American customcars en oldtimers te bekijken. Originele motoren en auto’s maar ook gepimpte en verbouwde modellen zullen geshowd worden. Tientallen oldtimer motoren van veteranenclub VMC zullen langskomen. En diverse standhouders zullen tijdens het S&S Fest hun handelswaar aan de man brengen. Van kleding tot onderdelen voor motoren en auto’s zal er te koop worden aangeboden.

Anders dan de afgelopen 2 jaar ,zal er geen Pratsjvoetbal meer worden georganiseerd ,maar heeft HDC B.I.G. gekozen voor een iets meer passender evenement om in de Pratsjbak te laten gebeuren.

Dit jaar voor de eerste keer “De Pratsj-race”

Motoren,auto’s,Quads en alles wat maar wielen heeft en motorisch wordt aangedreven mag meedoen om de snelste of spectaculairste sprint neer te zetten in de BIG Pratsjbak!!

Aanmelden kan via de site www.hdcbig.nl .

Voor de jeugd zijn er springkussens, buikschuifbaan en de mogelijkheid om zelf op een Quaid of crossmotor te rijden.

Op het festival terrein zijn food en drankstands aanwezig met uitzicht op het podium. Vanuit het horeca gedeelte is er voldoende overzicht op de kidsfun, zodat ouders onder het genot van een drankje toch overzicht houden op hun kinderen.

No comments:

Post a Comment