Monday, 17 June 2013

PAUS FRANCISCUS ZEGENT HARLEY-DAVIDSONS


PAUS FRANCISCUS ZEGENT HARLEY-DAVIDSONS


Paus Franciscus zegende gisteren duizenden Harley-Davidson-motors en -rijders. Dit deed hij terwijl hij - onder het luide geronk van V-Twin-motoren - zijn weg baande door het massaal toegestroomde publiek in Vaticaanstad. Geheel in de geest van het legendarische merk namen Harley-Davidson-fans vanuit de hele wereld deel aan de zondagse ceremonie van de opperpriester ter gelegenheid van het 110-jarig jubileumfeest van Harley-Davidson in Rome."De belofte die we aan klanten maken is om hen 'once in a lifetime'-ervaringen te laten beleven die slechts weinig andere merken kunnen bieden", aldus Mark-Hans Richer, Chief Marketing Officer van de Harley-Davidson Motor Company. "De zegening van vandaag maakt deze belofte meer dan waar." 


Paus Franciscus bedankte tijdens zijn mis alle deelnemers aan de feesten in Rome ter gelegenheid van het 110-jarig bestaan van Harley-Davidson. 


Het vierdaagse feest komt zondagavond tot een eind met een vol muziek- en entertainmentprogramma in de haven van Ostia in Rome. Het evenement is de Europese editie diverse feesten rondom de 110-jarige verjaardag van Harley-Davidson. Ter gelegenheid hiervan vinden er een jaar lang vieringen plaats in elf landen op zes continenten. Dit alles eindigt met een groots feest in de thuisstad van het bedrijf: Milwaukee, Verenigde Staten. Deze viering vindt plaats in het laatste weekend van augustus. 


Meer informatie over de Harley-Davidson 110th Anniversary is te vinden op 
http://110.harley-davidson.com

No comments:

Post a Comment