Friday, 3 May 2013

WELKOM OP BENELUX H.O.G. RALLY


IEDEREEN MET EEN PASSIE VOOR MOTOREN WELKOM OP BENELUX H.O.G. RALLY 


Harley Owners Group (H.O.G.), grootste fabrieksgesponsorde motorclub ter wereld, bestaat dertig jaar en viert dit groots


De Harley Owners Group (H.O.G.) bestaat dertig jaar en viert dit met een groot aantal evenementen wereldwijd. De twaalfde editie van de Benelux H.O.G. Rally aan het Zilvermeer in Mol, in de Belgische Kempen, is daar een van. Dit muzikale motorfestival vindt plaats van 7 t/m 9 juni 2013. En iedere motorfan is welkom, met of zonder Harley-motor en met of zonder motorrijbewijs. De H.O.G. is met meer dan een miljoen leden de grootste fabrieksgesponsorde club van motoreigenaren ter wereld. Maar dat is niet het enige, want 2013 is een extra bijzonder jaar. Harley-Davidson Motor Company bestaat 110 jaar en ook dat wordt uiteraard groots gevierd.
Benelux H.O.G. Rally

De H.O.G.-leden van het Kempen Chapter Belgium organiseren de Benelux H.O.G. Rally in samenwerking met Harley-Davidson Benelux.Het Kempen Chapter is gelieerd aan de lokale Authorized Dealer: Silver Lake Harley-Davidson in Geel. Dit jaar heeft de rally als thema ‘Bikers of the Caribbean’. Inschrijven voor de Benelux H.O.G. Rally 2013 kan via www.beneluxrally2013.be.Voor een festivalticket van 62 euro krijgen bezoekers een speciaal jubileumrallypakket bestaande uit een tas, T-shirt, pin, twee ontbijtbonnen, een barbecuebon voor zaterdagavond en verschillende goodies. Het ticket geeft toegang tot het complete terrein van vrijdag tot en met zondag. Er zijn ook losse dag- en weekendkaarten te krijgen. Op het festivalterrein staat een markt met motoraccessoires, er spelen bands en er zijn diverse shows. Voor de ingang staat de befaamde Harley-Davidson Experience Truck. Bezoekers die deze imposante, uitklapbare truck binnenstappen, ontdekken de rijke geschiedenis van Harley-Davidson en maken kennis met de diverse kleding- en merchandise-collecties. Daarnaast kunnen ze het ultieme Harley-gevoel ervaren door een demorit te boeken. Enthousiastelingen zonder motorrijbewijs ervaren het Harley-gevoel door ‘een ritje’ te maken op de Jump Start: een motor in een speciale beugel om stilstaand te ‘rijden’.

Harley-Davidson Eurofestival, Grimaud, Golf van St.-Tropez

Het dertigjarig bestaan van de H.O.G. wordt van 2 t/m 5 mei 2013 ook uitbundig gevierd tijdens dé H.O.G.-party van het jaar: het Eurofestival in Grimaud aan de Côte d' Azur. Voor dit festival verzamelen alle Harley-Davidson-fans zich op kampeerterrein ‘Les Prairies de la Mer’ bij Port Grimaud. En wat is een mooiere locatie om je verjaardag te vieren dan een mondaine, omheinde locatie op het strand van Zuid-Frankrijk. Op het podium op het strand is elke avond een optreden; een van de avonden wordt gevuld door Status Quo.

“Het is een bijzondere mijlpaal”, zegt Martin Mulder, Country Manager Benelux bij Harley-Davidson. “De Harley Owners Group is de brandstof voor het merk Harley-Davidson. De passie en het enthousiasme van de leden maken Harley-Davidson tot wat het nu is: het beroemdste motormerk ter wereld. De passie van onze leden komt tot uiting in de onvergetelijke events die wereldwijd al dertig jaar een groot succes zijn.”

Achtergrondinformatie H.O.G.

H.O.G. is in 1983 door de Harley-Davidson Motor Company opgericht om samen met andere motorrijders nog meer te halen uit het bezit van een Harley-Davidson-motorfiets en het plezier aan motorrijden te vergroten. Sindsdien is het ledenaantal van de H.O.G. snel gestegen. In Nederland en België telt de club bijna 3.500 leden per land en in Luxemburg meer dan vierhonderd. Naast het lidmaatschap van de nationale of regionale H.O.G.-organisatie kunnen leden zich ook aansluiten bij een lokaal H.O.G. chapter. Alle chapters worden gesponsord door een lokale Harley-Davidson-dealer. Voor de H.O.G.-leden is een chapter een ideaal platform om andere fans te ontmoeten en deel te nemen aan allerlei activiteiten die zij zelf organiseren of die worden georganiseerd door andere chapters wereldwijd. Naast een chapter kunnen vrouwelijke leden zich aansluiten bij de Ladies of Harley (LOH).


Voordelen lidmaatschap H.O.G.

Leden van H.O.G. hebben exclusief toegang tot allerlei voordelen en services, zoals het ledenmagazine HOG, het unieke Touring Handbook, het huren van motorfietsen overal ter wereld en nog veel meer. Daarnaast zijn er voordelen die vergelijkbaar zijn met die van sommige grote automerken. Zo kunnen H.O.G.-leden tegen een vergoeding gebruik maken van de uitgebreide H.O.G. Assistance-pechdienst overal in Europa. H.O.G. is voortdurend op zoek naar nieuwe voordelen en biedt via het tijdschrift HOG regelmatig kortingen aan op handige en leuke diensten en producten.

Lid worden?

Het lidmaatschap van één jaar is inbegrepen bij de aankoop van een nieuwe Harley-Davidson-motorfiets. Daarna betalen leden 73 euro per jaar. Je kunt geassocieerd lid zijn zonder Harley-Davidson-motorfiets of zelfs zonder (motor)rijbewijs. Geassocieerde leden – regelmatige passagiers of familieleden van een volledig H.O.G.-lid – profiteren van bijna alle voordelen van een volledig H.O.G.-lidmaatschap, met uitzondering van de tweemaandelijkse mailing, voor 37 euro per jaar. Voor meer informatie over de Harley Owners Group of om een lidmaatschapsformulier aan te vragen, kun je bellen met: 00 800 1111 2223. Of stuur een e-mail naarcustomerservices@hog-europe.com.

No comments:

Post a Comment