Friday, 10 May 2013

Spidi Combat collectie: comfort en protectie rondom de stad


Spidi Combat collectie: comfort en protectie rondom de stad

Spidi introduceert een speciale collectie welke volledig is gericht op het gebruik van (motor)scooters en motoren in het dagelijkse (stads) verkeer.


De Spidi Combat jassen collectie bestaat uit een brede keuze van diverse jassen die specifiek zijn ontworpen voor het gebruik in combinatie met een (motor)scooter. Deze jassen zijn aanzienlijk langer van snit, waardoor ze optimale bescherming bieden tegen regenachtige omstandigheden. Dankzij het H2Out membraan* zijn alle Combat jassen waterdicht en optimaal ademend. Door de eenvoudig uitneembare thermovoering kan men de jas gebruiken bij uiteenlopende temperaturen. Zeer hoge mate van protectie wordt verkregen door CE-goedgekeurde protectoren en het gebruik van een zeer slijtvaste buitenstof. 

De Spidi Combat jassen kenmerken zich door de combinatie van urban looks met een groot gebruiksgemak. Zo bieden de jassen, dankzij de aangepaste pasvorm, de mogelijkheid om representatieve kleding zoals een overhemd of zelfs een colbert onder motorkleding te dragen. De uitgebreide Spidi Combat collectie bevat een ruime keuze aan jassen. Spidi heeft een mooie en bijpassende zomer- en/of winterhandschoenen collectie. Prijzen en maten
De prijzen variëren van € 269,90 tot € 499,90 (inclusief BTW) in de maten S t/m 4XL, afhankelijk van de uitvoering. Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers: Termaat Motoren in Nijmegen, Goedhart Motoren in Bodegraven, Moto Moda in Eindhoven, Kobutex in Buitenpost en Rob’s Accessoires in ’T Zand.


Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Spidi nieuws, of alle andere Hoco Parts producten? Kijk dan op de Facebook pagina www.facebook.com/hocopartsnews en ‘like’ deze pagina!


* H2Out membraan: Waterdicht én droog onderweg.
Het gepatenteerde H2Out membraan is specifiek voor de motorrijder ontwikkeld. De werking van de poriën zorgt ervoor dat water niet door het membraan heen kan, terwijl transpiratie op een actieve manier naar buiten wordt getransporteerd.

No comments:

Post a Comment