Thursday, 9 May 2013

Big Bike Europe in de Messe van Essen van start!

Big Bike Europe in de Messe van Essen


Na twee jaar van organiseren en plannen, gaat Big Bike Europe
over twee dagen open voor het publiek in Essen, Duitsland!


World Champion Thunderbike 2012 is net aangekomen


De show is open voor vakmensen, pers en genodigden op vrijdag 10 mei van 10:00 tot 17:00, op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei is Big Bike Europe van 10:00 tot 17:00open voor het publiek.
Vakmensen uit de custombike scene uit bijna 40 landen uit Europa en ver daarbuiten, komen naar Essen, Duitsland voor wat beloofd een heel nieuw hoofdstuk in termen van motorbeurzen te worden – een waarin alle belangrijke sectoren uit de motorfietsen industrie zoals onderdelen, accessoires, custom, performance, tuning, touring en service/workshop, nu eindelijk de aandacht krijgen die tot nu toe op gewone shows en beurzen voor deze sectoren vaak ontbrak. orfietsen industrie zoals onderdelen, accessoires, custom, performance, tuning, touring en service/workshop, nu eindelijk de aandacht krijgen die tot nu toe op gewone shows en beurzen voor deze sectoren vaak ontbrak.


Van over de hele wereld komen motoren aan in Essen 

Big Bike Europe is er voor de professionals in de business, customisers en motorrijders en enthousiasten, maar ook is BBE de nieuwe, permanente gastheer voor het AMD World Championship of Custom Bike Building - een show waarin design, techniek en vakmanschap samenkomen en zo’n 130 motoren tentoongesteld worden tijdens deze tiende editie. Het is de eerste maal dat de show niet in de USA wordt gehouden. (Voorgaande jaren was deze in Sturgis, USA)Meer dan 100 ‘Performance Engineers’ en custombike specialisten van over de hele wereld  strijden met ruim 130 motoren in de show om de meest begeerde titel in de custombike wereld: World Champion Custom Bike Building’. De prijsuitreiking is op zondag 12 mei om 16.00 uur, dan zal de winnaar bekend worden gemaakt die gekozen wordt door zijn (of haar) mededeelnemers, en die komend jaar de custombike scene als World Champion vertegenwoordigt.Ingekrat aangekomen uit Taipei en Argentinie


Ruim 50 exposerende bedrijven uit 7 verschillende landen inclusief de United States en Canada, showen hun mooiste en nieuwste custom en performance parts, accessoires en tuning producten, vele van hen hebben speciale aanbiedingen voor bezoekende dealers. Al meer dan 350 dealers hebben zich ingeschreven.

We look forward to seeing you there!


Essen ligt slechts op ¾ uur  rijden vanaf de grens bij Arnhem. De beurs is er voor ge├»nteresseerden van custombikes en performance onderdelen. Er staan ruim 130 custombikes uit 24 landen tentoongesteld. Er is geen verkoop van merchandise als T-shirts, petjes, leren jassen en dergelijke. Vooraf online kaartjes kopen scheelt veel geld! Kijk voor entreeprijzen en meer info op:

No comments:

Post a Comment