Tuesday, 28 May 2013

22 juni 2013 BACA Dag De Meern

22 juni 2013 BACA Dag De Meern

De BACA-dag in de Meern is opgezet zodat motorrijders, clubs, jeugdwerkers, hulpverleners, kinderopvang centra, en andere betrokkenen kennis kunnen maken met BACA en de mensen erachter. Ook leggen we graag uit hoe we werken, hoe kinderen bij ons terecht komen en wat bikerbuddy betekent.


Het bestaan van BACA is voor zowel de motorwereld als voor misbruikte en mishandelde kinderen een goede zaak. Voor de motorwereld, zodat zichtbaar is dat er meer is dan evenementen afzeggen door allerlei verdenkingen, doemdenkers en biker verkettering. En voor misbruikte en mishandelde kinderen omdat die een biker als buddy krijgen via BACA. Dus geen “rondje om de kerk” en dan niks meer. Maar langdurige zorg, hulp en vriendschap, 24-7-365.


"Juist in deze tijd van demonisering van motorrijders, op TV noemen ze ons al “motorduivels” en in de pers zijn we allemaal “bendeleden”,  is het goed om regelmatig te vertellen wat er voor goeds uit de motorwereld komt."

BACA is een wereldwijde groep met rond de 40.000 leden over de hele wereld, met 180 chapters.  In Nederland 170 vrijwilligers waarvan 50 leden die kinderen verzorgen.


No comments:

Post a Comment