Tuesday, 2 April 2013

Steven Fröhlich H-D Marketing Manager Benelux en Scandinavië


HARLEY-DAVIDSON BENELUX B.V.
PERSBERICHT

Harley-Davidson benoemt Steven Fröhlich 
tot Marketing Manager Benelux en Scandinavië
 

Rijswijk, 2 april 2013 – Harley-Davidson benoemt Steven Fröhlich tot Marketing Manager Benelux en Scandinavië. Als Marketing Manager is Fröhlich verantwoordelijk voor het aansturen van de verschillende marketingafdelingen per land en het ontwikkelen van marketing- en communicatiestrategieën. Fröhlich werkt in zijn nieuwe functie nauw samen met de verschillende Country Managers. Fröhlich neemt deze functie over van Jarno Middelbosch, die Manager of Marketing Integration Europe, Middle East & Africa (EMEA) wordt bij Harley-Davidson.

Fröhlich was, voor zijn komst naar Harley-Davidson, vier jaar Brand Manager EMEA bij Sole Technology Europe, een producent van skateboardschoenen en -kleding. Daaraan voorafgaand werkte hij als Marketing & Public Relationships Manager bij Hardcore Supplies, distributeur van onder andere skateboardkleding en streetwear. Ook was hij hoofdredacteur van een Nederlands snowboardmagazine. Fröhlich heeft Communicatie- & Informatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Groningen.

“Het grootste deel van mijn professionele carrière ben ik als marketeer werkzaam geweest in de action sports-sector”, zegt Steven Fröhlich. “De merken waar ik voor werkte, hadden een directe link met mijn liefde voor skateboarden, snowboarden en surfen. Motorrijden is een van mijn andere grote passies. De overstap naar de motorbranche is dan ook vrij logisch. Dat ik nu voor een van de sterkste en meest iconische motormerken mag werken, is een enorme eer. Een motormerk bovendien met een enorm rijke historie. Ik zie ernaar uit om samen met het enthousiaste marketingteam in Rijswijk de vraag naar Harley-Davidson-producten in de Benelux en Scandinavië verder te vergroten.”

“In Steven heeft Harley-Davidson een nieuwe Marketing Manager gevonden met een frisse blik op onze business”, zegt Martin Mulder, Country Manager Harley-Davidson Benelux. “Ik verwacht dat Steven met zijn achtergrond en interesses meer focus kan leggen op het aanboren van nieuwe doelgroepen. Zijn ervaring in Scandinavië zal hem tevens helpen om daar het verschil te maken. Ik kijk ernaar uit met hem samen te werken.”No comments:

Post a Comment