Wednesday, 24 April 2013

Hyperpro landelijke vering afsteldagen


Hyperpro landelijke vering afsteldagen


Hyperpro heeft een landelijk netwerk van Hyperpro service punten. Dit zijn service punten waar je als motorrijder altijd terecht kunt voor montage van veringcomponenten voor je motorfiets. Of dit nu alleen veren zijn of high tech schokbrekers, de monteurs doen er alles aan om je rijplezier te verhogen, waar dit met het aanpassen van het vering gedeelte kan.
Naast het afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft het Hyperpro Service Center een advies waar uw motorfiets nog verbeterd kan worden. De motorfietsen die bij Hyperpro binnenrijden zijn niet alleen de sport motorfietsen, maar vooral ook straat motorfietsen,in de segmenten tour, all-road, naked, cruiser zoals bijvoorbeeld Yamaha FJR1300, Honda Pan European, Suzuki SV650, BMW’s etc.
De kalender is klaar, de specialisten van de service punten staan samen met de mensen van het hoofdkantoor klaar op de volgende dagen om vrijblijvend en gratis de vering van je motorfiets af te stellen.


11 mei- MCR Roosendaal, Gastelseweg 145, Roosendaal
11 mei- Hyperpro Service Center Apeldoorn (Premium Motors), Steenbokstraat 27, Apeldoorn
18 mei- Hyperpro Service Center (Het Motorhuis) Langezwaag, Hegedijk 18c, Langezwaag
25 mei- Hyperpro Service Center Nijmegen, Lieskes Weng 3b, Leuth
8 juni- Hyperpro Service Center Apeldoorn (Premium Motors), Steenbokstraat 27, Apeldoorn
22 juni- Hyperpro Service Center Alphen, Eikenlaan 261G, Alphen aan de Rijn
29 juni- 2tires, Zandzuigerstraat 93, Almere (buiten)
27 juli- Hyperpro Service Center Werkendam, Hulsenboschstraat 26, Werkendam

Als je je registreert tijdens een van de afsteldagen maak je tevens kans op een circuitdag bij Motorsportschool Holland, of een rijvaardigheidstraining op Lelystad bij “2 the experience”, www.2theexperience.nl

De Hyperpro Service Centers hebben daarnaast nog een ander programma met interessante activiteiten en aanbiedingen, dus hou ons in de gaten!

We zien je graag op een van onze dagen!!!

No comments:

Post a Comment