Wednesday, 3 April 2013

AMERIKAANS GEVOEL TIJDENS PIETERSEN ROLL & ROCK EVENT

HET ECHTE AMERIKAANSE GEVOEL KRIJG JE TIJDENS PIETERSEN ROLL & ROCK EVENT


ROTTERDAM, 3 april 2013 – Liefhebbers van Amerikaanse auto’s en motoren kunnen op zondag 21 april hun hart ophalen op de tweede editie van het gratis toegankelijke Pietersen Roll & Rock Event in Rotterdam. Wie wil meerijden in de spectaculaire Harley Davidson ride-out of meedoen aan de stijlvolle Queen Cruise,kan zich vanaf vandaag inschrijven op de speciale website www.pietersenrollandrock.nl.

Samen met andere Harley-rijders een toertocht van 100 kilometer maken. Als eigenaresse van een Amerikaanse auto meedoen aan de unieke Queen Cruise. Of gewoon als toeschouwer genieten van al het fraais aan ‘rigs, rides & rods’, luisteren naar rockende live optredens of het meebeleven van de op en top Amerikaanse sfeer. Bijzonder trots is Pietersen als officiële Cadillac-dealer de Cadillac Club Nederland te mogen ontvangen op Roll & Rock II. Veel van de leden zullen hun ‘piece of finest Detroit steel’ tentoonstellen. Eye candy!
Op zondag 21 april organiseert Pietersen US Cars & Bikes voor de tweede keer het gratis evenement Roll & Rock.

Petra Potters-Scholten, woordvoerder van Pietersen: “Vorig jaar kwamen er duizend belangstellenden een kijkje nemen, terwijl in totaal deelnemers ‘aan de start verschenen’: 125 motoren voor de ride out en 40 Amerikaanse auto’s voor de toertocht. En het belooft opnieuw een geweldig spektakel te worden. Op www.pietersenrollandrock.nl is het hele programma te vinden. Wij adviseren geïnteresseerden niet te lang te wachten met aanmelden, want het loopt nu al storm!”

Splinternieuwe website

Tegelijkertijd lanceert Pietersen US Cars & Bikes een spiksplinternieuwe website. “De automotive markt verandert onder invloed van het economische klimaat, nieuwe regelgeving en duurzaamheids-vraagstukken”, zegt Jaco Smith, directeur van Pietersen. “Wij veranderen daarin mee, om te beginnen met onze website.”

Vooral de presentatie van ‘pre-owned’ auto’s en motoren is onderscheidend. “In de beleving van de klant maakt het weinig uit of hij een nieuwe of een pre-owned auto of motor koopt. En voor Amerikanen geldt dat eigenlijk al heel lang. Dit uitgangspunt is terug te vinden in de nieuwe site. Bij ons geldt, zowel voor de website als voor Roll & Rock: Amerikaanse auto’s en motoren moet je beleven!"

De nieuwe website van Pietersen gaat op vrijdag 19 april a.s. live.Geïnteresseerden kunnen alvast een “sneak preview” nemen op http://2013.pietersen.us/

No comments:

Post a Comment