Monday, 4 March 2013

vierde zijspantreffen op 6&7 april 2013 in Genemuiden.


Vierde Zijspantreffen 6&7 april 2013 Genemuiden.

Beste zijspan vrienden, *
Nog een dikke maand en dan is het weer zover, 
het vierde zijspantreffen op 6&7 april 2013 in Genemuiden.


Voor de zaterdag avond hebben we natuurlijk weer live muziek. 
De cover rockband Plusminus komt spelen!

PLUSMINUS staat garant voor stevige Hardrock met een ongepolijste sound, die krachtig en enthousiast gebracht wordt. Plusminus speelt hardrock zoals hardrock echt bedoeld is, maar geeft er wel een kleine eigen draai aan. Het gevarieerde repertoire van Plusminus bestaat onder andere uit nummers van: AC/DC, Thin Lizzy, KISS, Black Sabbath, Ramones, Judas Priest, Accept, The Cult en nummers van andere bands. Plusminus speelt ook enkele nummers die qua stijl meer richting Metal en Punk gaan. Plusminus is een band met ervaren muzikanten uit Harderwijk en omgeving, die al langere tijd bestaat en diverse optredens heeft gedaan. De meeste bandleden van Plusminus zijn afkomstig uit de Metal-scene. Slag en- sologitarist Erik Sprooten is geen onbekende in die scene, en sommigen zullen hem wellicht kennen van de Metalband Ancient Rites. Misschien kennen anderen Erik nog van de ter ziele gegane extreme Thrash Metalband Inquisitor. Erik heeft al eerder een korte tijd deel uitgemaakt van Plusminus, maar sinds 2002 is hij vast lid. Zanger Arie is sinds december 2006 lid van Plusminus en is ook geen onbekende in de Metal-scene, want hij is namelijk te horen op het album "Embrace Damnation" van de Death Metalband Houwitser. Arie is echter wel druk want naast Plusminus, doet Arie ook de vocalen voor de Death Metalbands Sublustris en Art of Premonition. In Plusminus laat Arie echter een ander geluid horen dan Death Grunts, en bovendien zeer gevarieerd. Bassist Alex Bakker heeft in een duister verleden al eens deel uitgemaakt van Plusminus, en heeft ook samen met Erik in Inquisitor gezeten en ook Alex is sinds 2002 vast lid van Plusminus. Halverwege het jaar 2005 is Chiel gaan drummen bij Plusminus. Chiel speelt naast Plusminus ook samen met Arie in Sublustris. And last but not least, Peter Jung. Slag en- solo gitarist Peter is het enigst overgebleven origineel lid van Plusminus. Hij is (hard)rock gitarist in hart en nieren, en zoals de meeste bandleden van Plusminus speelt Peter ook nog in een andere band, namelijk de Lapdog Bluesband.

Net als vorig jaar zijn de kosten 10,- bij aankomst. Daarbij zit een consumptie bon en een goed ontbijt op zondag. Ook zal er weer een aardigheidje in zitten ;-)
Bij het clubhuis is het gezellig kamperen of om gewoon de tent in te rollen na een super gezellige avond. Voor eten en drinken is gezorgd, dus naast tent en slaapzak hoeft je niets mee te nemen.
 De toertocht zal zaterdag rond 15.00 vertrekken en tussen 17.00 en 18.00 vangt de barbecue aan. Deze kan, net als de drank gewoon met consumptiebonnen worden betaald.

Aankomst op vrijdag is mogelijk, maar er is die avond op een kleine verrassing na nog geen programma. Maar als u wilt eten zijn er  supermarkten, cafetaria’s, pizzaria’s en een hele goede chinees op loopafstand. Wel is op de vrijdag de bar in het clubhuis gewoon geopend, en is het gezellig barhangen. Alle zijspan rijders en sympathisanten zijn van harte welkom. 

*Solo rijders geen bezwaar.


Heb u zijspanrijdende vrienden of kennissen, schroom dan niet om dit mailtje door te sturen.
 Adres: MC Genemuiden, Hasselterdijk 13b, Genemuiden.

No comments:

Post a Comment