Thursday, 28 March 2013

HOCO Parts - Gilles Tooling nieuws: ‘Functionele juweeltjes’


HOCO Parts nieuws:
Gilles Tooling Functionele juweeltjes’Het seizoen gaat weer beginnen, de motoren worden klaar gemaakt en de Luxemburgse fabrikant Gilles staat (weer) klaar met een reeks nieuwe producten; een protector, hevels, clip-ons en een kroonplaatmoer. AP.GT Axle Protector
De AP.GT is een protector welke geschikt is voor de achter en vooras. Deze protector heeft een dubbele functie; het beschermen van dure onderdelen tijdens een val en de mogelijkheid voor het opbokken van de achter- en voorkant. De protector is draaibaar, wat het opbokken zal vergemakkelijken. De AP.GT is verkrijgbaar vanaf € 83,25 inclusief BTW.
GT2 Rem- en koppelingshevels
De ‘extreme series’ rem- en koppelingshevels van Gilles hebben een metamorfose ondergaan en heten nu GT2. Deze GT2 hevel heeft een nieuw design en is voorzien van een inklapbare hevel met wel 50 (!) verstelstanden. De GT2 is leverbaar in een standaard, korte of ergonomische variant(zie foto), in de kleuren goud en zwart. 
Voor diverse motoren is er ook een GT2 set leverbaar, waarbij aan de hevel een ‘remote controler’ is gemonteerd. Hierdoor is de remhevel-afstand eenvoudig met de linkerhand (vanaf het stuur) bij te stellen. Deze GT2 set bestaat uit een geheel en is verkrijgbaar vanaf 
€ 149,99 inclusief BTW.GP.Super Light - race clip-ons
De GP.Super Light is een vernieuwde race clip-on, welke ontwikkeld is in samenwerking met het Honda WSBK team. De GP.Super Light heef een verbeterde geometrie, maar wel met de bekende 6° hoek. De gewijzigde klemconstructie laat de clip-on snel monteren en zal het toebrengen van schade bij een valpartij beperken. Zoals de naam al vermeld is de GP.Super Light een stuk lichter geworden. Met een gewicht van 230 gram (voor een 52mm clip-on) is het zelfs één van de lichtste clip-on sets die momenteel verkrijgbaar is. 
De GP.Super Light is verkrijgbaar vanaf € 156,25 inclusief BTW.ACM Kroonplaatmoer
De welbekende titanium ACM borgmoer is nu ook leverbaar als kroonplaatmoer in een aluminium versie. De blauwe, zwarte, rode en goudkleurige variant zijn verkrijgbaar in de maten: M24x1, M28x1 en M33x1. De ACM is verkrijgbaar vanaf € 52,99 inclusief BTW.Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Gilles Tooling nieuws, of alle andere Hoco Parts producten? Kijk dan op de Facebook pagina www.facebook.com/hocopartsnews en ‘like’ ons!


No comments:

Post a Comment