Monday, 25 February 2013

ZERO MOTORCYCLES INTRODUCEERT MOTORFIETS APP


ZERO MOTORCYCLES INTRODUCEERT ALLEREERSTE MOTORFIETS APP OOIT VOOR IPHONE EN ANDROID

Nieuwe Mobile Application stelt motorrijders in staat prestaties 
van hun motorfiets te programmeren


Technische diagnose van motor kan naar Zero-monteur doorgestuurd worden
Santa Cruz/Alkmaar, 25 februari 2013 -Zero Motorcycles, wereldwijd toonaangevend op het gebied van elektrische motorfietsen, heeft vandaag bekendgemaakt dat de geavanceerde applicatie voorApple iOS en Android apparaten beschikbaar is geworden. 

De ‘Zero Motorcycles’ app is de eerste applicatie ter wereld die de mogelijkheid heeft om de prestatiekarakteristieken in te stellen van een in serie geproduceerde motorfiets. De motorfiets ontvangt en stuurt via Bluetooth informatie van en naar de app op de mobiele telefoon van de berijder. De app heeft twee modi en toont een instelbaar dashboard of statistische gegevens van de motorfiets. Bestuurders kunnen het dashboard aanpassen met opties als de status van de acculading, het koppel, de temperatuur van onderdelen van de aandrijflijn, de amp√®rage van de batterij en andere zaken. Wanneer de motorfiets is geparkeerd kan de berijder een veelvoud aan informatie over de motorfiets oproepen. Ook zijn er leuke en interessante gegevens beschikbaar, waaronder een berekening van de brandstofbesparing.


De Zero Motorcycles app betekent dat het voor het eerste in de ‘motorgeschiedenis’ mogelijk is dat de topsnelheid, het koppel en het regeneratief remmen van een serieproductie motorfiets door de bestuurder eenvoudig binnen een paar seconden kunnen worden gewijzigd. Niet alleen is het leuk, maar het resulteert ook in een rijervaring die echt volledig is afgestemd om te voldoen aan de unieke behoeften van ieder individu,” zegt Scot Harden, Vice President Marketing van Zero Motorcycles. “Wij moedigen ge√Įnteresseerde liefhebbers aan de app te downloaden, de Demo Mode af te spelen en vervolgens een testrit te maken bij de dealer. Dan doen ze de ultieme rijervaring op van het rijden met een elektrische motorfiets van Zero Motorcycles.”

Wanneer de app is geschakeld met de motorfiets kan de bestuurder beginnen met het naar persoonlijke voorkeur bepalen van de instellingen en krijgt hij een goed gevoel over het iedere dag elektrisch rijden door de aanzienlijke economische en ecologische voordelen. Tot de persoonlijke voorkeursinstellingen behoort het bijhouden van de kosten voor elektriciteit, de kosten van een liter brandstof en de afstand die op een liter brandstof afgelegd zou kunnen worden. Om het rijplezier van iedere rit nog verder te vergroten gebruikt de app deze informatie om statistieken te berekenen, zoals hoeveel geld op brandstof is bespaard, de ongelooflijke lage energiekosten per kilometer en hoeveel CO2 er niet in de atmosfeer terecht is gekomen.

De gehele Zero Motorcycles motorenreeks voor 2013 kan worden uitgerust met de baanbrekende Z-Force™ aandrijflijn. Naadloos verbonden met die aandrijflijn stelt de app bestuurders in staat om de diagnoserapporten van hun motorfiets naar hun monteur te zenden zodat die er snel naar kan kijken en de gegevens kan evalueren. Een uiterst prettig ander voordeel voor de eigenaar is dat deze functionaliteit en de Zero Motorcycles app geen geld kosten. Meer informatie, een gebruikershandleiding en antwoorden op veelvuldig gestelde vragen zijn beschikbaar op de Zero Motorcycles mobile app webpage. De app kan worden gedownload op:

Apple Store: https://itunes.apple.com/us/app/zero-motorcycles/id596423381?ls=1&mt=8

Android Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ZeroMotorcycles

User Guide: http://www.zeromotorcycles.com/app/help/ios/

Belangrijk is dat de motorfietsen van Zero een optimale rijbeleving geven door de superieure rijprestaties,” zegt Cisko Groot, Sales Manager Benelux van Zero Motorcycles. “Zero brengt de elektrische mobiliteit van de toekomst naar de praktische toepassingen van vandaag, zoals milieuvriendelijk en goedkoop woon-werkverkeer. De Zero Motorcycles-app zal daar zeker een belangrijke bijdrage aan leveren.”

No comments:

Post a comment