Friday, 15 February 2013

MOTORbeurs Utrecht pakt uit met spectaculair en informatief Racepaviljoen


MOTORbeurs Utrecht pakt uit met spectaculair en informatief Racepaviljoen        

Fotowedstrijd met Bavaria Babes

Op het spiksplinternieuwe Racepaviljoen in hal 8 van MOTORbeurs Utrecht kunnen jeugdige en volwassen beursbezoekers kennismaken met alle facetten van de racesport. Succesvolle coureurs laten hun gezicht zien en organisatoren van wedstrijden voor jong en oud geven alle gewenste informatie. Verder mogen sportieve motorrijders zich uitleven op de racesimulator, kunnen spectaculaire racemotoren worden bewonderd en, voor velen niet onbelangrijk: stijlvolle race babes. Ook het terras is helemaal in racesfeer. Het paviljoen wordt gestalte gegeven door TT Circuit Assen, Damen Leathers en Arie Molenaar Motors.


Bekende coureurs
Bij TT Circuit Assen pronken een originele Yamaha Classic racer van het team van Ferry Brouwer en de Honda CBR600RR, de showbike van Michael van der Mark. Michael rijdt bij het WK Supersport in het team Pata Honda Ten Kate en is ten tijde van de beurs in Australië voor de eerste race van het seizoen. De regerend kampioen Superbike Danny de Boer is wel van de partij en is een van de rijders die op het podium worden geïnterviewd. Ook onder anderen Bryan Schouten komt aan het woord. Bryan sleepte vorig jaar de ONK titel bij de 125 cc in de wacht.

Bavaria Babes
In de stand van TT Circuit Assen worden de liefhebbers van fotografie uitgedaagd hun creativiteit te botvieren tijdens een wel heel bijzondere fotowedstrijd. Zij kunnen de welbekende Bavaria Babes die zich hier in levenden lijve presenteren, in een elegante, stijlvolle dan wel ludieke pose op de plaat zetten en deze vervolgens op de eigen  Facebookpagina plaatsen. De maker van de foto met de meeste ‘likes’ wordt beloond met twee  toegangskaarten voor de komende TT. In de racesimulator kan de op snelheid beluste motorrijder zich bewijzen in wedstrijden met bezoekers en bekende coureurs. Voor degene met de snelste tijd ligt ook hier een mooie prijs te wachten.

Leersnijder en stikster
In de stand van Damen Leathers geven een professionele leersnijder en een stikster een staaltje ten beste van hun vaardigheden. Zij maken ter plekke een comfortabel motorpak en gaan daarbij niet over één nacht ijs. Voordat aan een pak wordt begonnen, dat kan van leer zijn of textiel, voor de sportieve of de toerrijder, worden liefst 23 lichaamsmaten zorgvuldig opgemeten. Met als resultaat perfect passende kleding. Uiteraard is een kant en klaar aanbod motorkleding in de stand aanwezig.

Jong talent
Arie Molenaar Motors heeft nagenoeg alle organisatoren bijeengebracht van races voor de jongste liefhebbers. De Cups zijn broedplaatsen voor aanstormend motortalent. De jeugd kan zich over alle ins en outs laten informeren bij RAP Holland (vanaf 6 jaar), RACE Kids (6-10 jaar), SOBW (vanaf 10 jaar), Molenaar NSF100 (10-14 jaar) en TenKate Moriwaki 250 (12-22 jaar). Ook de Yamaha R125 Cup heeft als doelstelling rijders al op een jonge leeftijd, met een ‘volwassen’ machine, ervaring op te laten doen in een zeer competitieve omgeving. Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang tot MOTORbeurs Utrecht. 

Volwassenen
Deelnemers in het Racepaviljoen die zich primair richten op het volwassen publiek zijn Classic Racing Team CRT Holland, de 3D Cup en de Motorsportlifestyle Club. Volop activiteiten dus die het voor een motorfan zeer de moeite waard maken om hier een kijkje te komen nemen.

Korting
Voor meer informatie, openingstijden en kaartjes met korting zie www.motorbeursutrecht.nl.


No comments:

Post a comment