Tuesday, 5 February 2013

Moto Retro Wieze

Moto Retro Wieze


 Moto Retro Wieze op 9 en 10 februari 2013 heeft als thema de café racers. Naast de showstand die jaarlijks honderden bezoekers lokt, worden de twee hallen weer traditiegetrouw gevuld met exposanten. Op de beurs vindt u oude en klassieke motoren. Onderdelen en handleidingen voor die oude motor die nog in uw garage of kelder staat.


De nummer één en twee van de wegrace competitie in België in de jaren 1947-1961; de 98 jarige August Goffin en de 88 jarige Firmin Dauwe, zullen op zondagnamiddag 10 februari op de beurs van Wieze aanwezig zijn voor een signeersessie en een interview.  Deze twee vedetten worden uitvoerig besproken in het boek 'The Continental Circus - de jaren August Goffin'.

De signeersessie, het interview en de verkoop van het boek gaan door op de stand van Jan Kerckhof, de auteur van ‘The Continental Circus’. Zijn stand bevindt zich vooraan links van de showstand, rechtover de 70 Cycle Run clubstand.

Op Moto Retro vindt iedereen wel wat. Om te kopen of te ruilen. Gewoon voor de fun of enkel om te genieten van de nostalgie. Of zoekt u juist dat ontbrekende onderdeel. En misschien komt u wel om de oude moto van uw dromen te kopen.  Op Moto Retro komt u steeds aan uw trekken. Alleen al voor de sfeer en de ontmoetingen met de echte verzamelaars, komen er jaarlijks duizenden bezoekers. Denk eraan; de vroege vogels gaan steeds lopen met de mooiste stukken…

 

No comments:

Post a comment