Tuesday, 12 February 2013

Maart-VEHIKEL uitgesteld wegens ziekte!


Maart-VEHIKEL uitgesteld wegens ziekte!

Na de succesvolle Vehikel in december in het Autotron Rosmalen waren we ons vol goede moed aan het voorbereiden op de komende beurs, 22-23-24 maart 2013 in de IJsselhallen in Zwolle. Helaas is er een kink in die kabel gekomen: Frits de Graaf, de baas van Vehikel, wordt binnenkort opgenomen in het ziekenhuis. Huiselijk gesproken heeft hij etalagebenen (de officiële naam is claudicatio intermittens). Als u in Rosmalen bent geweest heeft u hem wel zien sukkelen met rolstoel en rollator!

Voor de operatie (die gelukkig niet heel riskant is) is een, nogal stevige, ingreep (bypass) nodig en daarom hebben we besloten de maart-Vehikel af te gelasten en door te schuiven naar augustus.

Vehikel heeft de laatste twee jaar wat tegenslagen gehad, met name veroorzaakt door de verdwijning van de Veemarkthallen, en dit is dus een nieuwe tegenslag die de continuïteit aantast. Frits heeft moeten beloven dat hij zal stoppen met roken en als alles goed gaat heeft Vehikel vanaf augustus 2013 een mooie reeks beurzen in de IJsselhallen in Zwolle!

Wij rekenen op de tolerantie en solidariteit van allen die als bezoeker, standhouder of anderszins Vehikel hebben gesteund in de afgelopen – ja, al meer dan dertig! – jaar.
  
WIJ HOPEN DAT U WILT MEEHELPEN DIT BERICHT TE VERSPREIDEN

Volgende Vehikel: 23-24-25 augustus 2013 Zwolle

No comments:

Post a comment