Tuesday, 19 February 2013

HOCO Parts Nieuws: Arai Rebel


Naakte revolutie: Arai Rebel

Arai presenteert dé helm voor de ‘naked bike’ rijders: Rebel!Met de nieuwe Rebel introduceert Arai een helm die is afgestemd op een belangrijke trend in de huidige motorwereld. Steeds meer motorrijders kiezen voor een motor uit het zogenaamde ‘naked’ segment. Deze motoren hebben een andere zithouding en aerodynamica dan bijvoorbeeld sport- en tourmotoren. De Arai Rebel is speciaal gemaakt voor toepassing op een naked, met een onmiskenbare rebelse uitstraling.

Balans
De Arai Rebel is net als iedere Arai volledig uitgebalanceerd. Bij deze helm is de zitpositie van een naked motorfiets als uitgangspunt genomen, waardoor de helm het best tot zijn recht komt op motorfietsen uit dit segment.
De vernieuwde FCS (Facial Contour System) wangkussens zorgen voor nog meer comfort en steun, iets wat bijdraagt aan een nóg betere pasvorm. Door deze unieke Arai pasvorm en het uitbalanceren van de helm wordt de nek minimaal belast, wat zorgt voor een comfortabele rijsensatie. De ruige uitstraling van de helm wordt onderstreept door de kin spoiler, welke ervoor zorgt dat wind en windgeruis geminimaliseerd wordt – alsmede de grote openingen van de zijventilatie en de achterspoiler. Deze zorgen tevens voor extra comfort door turbulentie-reductie en warmteafvoer.Looks
Er is keuze uit de kleuren; wit, matzwart(€ 559,-) en het design Base White (€ 659,-). De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Vanaf maart is de Rebel  leverbaar bij uw Arai dealer. Kijk voor meer informatie op www.arai.nl of op www.facebook.com/hocopartsnews, ‘Like’ Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!


No comments:

Post a comment