Saturday, 16 February 2013

HOCO Parts News: SENA SMH10R: Klein van stuk, grootse prestaties


SENA SMH10R: Klein van stuk, grootse prestaties


SENA introduceert een nieuwe ultra licht, flinterdun en zeer compact Bluetooth headset/ intercom systeem: SMH10R! De unit van de nieuwe en revolutionair kleine SMH10R communicatie set is slechts 8 mm dik en weegt 22 gram!


Het strakke en compacte design van de waterdichte SMH10R laat zien dat communicatie sets niet groot hoeven te zijn om goed te presteren, zonder in te leveren op gebruiksgemak. Drie knoppen zorgen voor een gemakkelijke toegang tot alle functies. Indien gewenst kunnen de aanwijzingen van alle menu’s, als ook een gekoppeld GPS-systeem, door de SMH10R uitgesproken worden.


<!--[endif]-->
‘Multi Pair’
De SMH10R is eenvoudig te koppelen aan Bluetooth apparaten als telefoon, mp3-speler of navigatiesysteem. Je kunt echter (natuurlijk) ook een ‘full duplex’ conversatie met een passagier of andere motorrijders (maximaal 3) voeren. Zelfs een ‘conference call’ telefoongesprek met de medepassagier behoord tot de mogelijkheden! Het nieuwste Bluetooth V3.0 protocol staat garant voor een prefecte, draadloze verbinding(tot 900 meter, in open terrein).

Geluid op maat
De SMH10R biedt een uitmuntende stereo geluidskwaliteit dankzij de geavanceerde digitale ‘processing’ technologie (inclusief ge├»ntegreerde ‘windruis-eliminatie’) en door de ge├»ntegreerde audio-booster. Het volume van alle gekoppelde apparaten kan daardoor geheel op maat(individueel) ingesteld worden. 


De SMH10R heeft een spreektijd tot wel 8 uur. Opladen kan ook tijdens het rijden met een meegeleverde kabel. De SMH10R wordt met speciale tape op de helm bevestigd waardoor deze geschikt is voor (bijna) alle helmen. Sena producten genieten 2 jaar garantie en zijn ‘firmware upgradable’.

Prijzen en maten
De SENA SMH10R is leverbaar voor € 219,95 inclusief BTW. Sena producten zijn verkrijgbaar via de beter gesorteerde dealers.


Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Sena nieuws? Kijk dan op sena.hocoparts.com of op de Facebook pagina www.facebook.com/hocopartsnews en ‘like’ deze pagina!
 

No comments:

Post a comment