Wednesday, 9 January 2013

Drukke dagen voor finalisten Motorvrouw van het Jaar


Drukke dagen voor finalisten Motorvrouw van het Jaar

De vijf finalisten voor Motorvrouw van het Jaar hebben het er maar druk mee. 
Interviews, bloggen op de foto en uiteraard hun best doen op twee wielen. 

Maandagochtend werden de dames zeer vroeg (06:45!) verwacht in Hilversum in de radiostudio van Giel Beelen. Een aantal finalistes nam hun eigen motor mee, de Harley van Esther moest daarvoor wel nog even uit de winterstalling gehaald worden. 

In de uitzending lieten de dames naast hun motoren ook horen waarom zij Motorvrouw van 2013 moesten worden. Giel ging zelfs een stukje achterop bij finaliste Vivian.Op de site van 3FM is het interview in de uitzending van maandag terug te luisteren (op 44 minuten.) Het was sowieso een spannende ochtend, 


want dit was de eerste keer dat de dames elkaar in het echt zouden zien. “Erg leuk om die ook even gesproken te hebben,” aldus finaliste Jenny op haar blog. Volgens Marleen was het optreden bij Giel het vroege opstaan zeker waard. 

Na het optreden vertrokken de dames naar Schiphol om het vliegtuig richting Spanje te pakken. Daar moest namelijk een rijvaardigheidstraining voltooid worden op het circuit van Cartagena. Maryati keek op haar blog uit naar het stralende weer. Dinsdagochtend begon de rijvaardigheidstraining in Cartagena. Na een korte quiz, wat theorie en uitleg van Bach Lamboo mochten de dames dan eindelijk de baan op. Uiteraard is het nog niet afgelopen voor de dames die Motorvrouw 2013 willen worden. Tot en met 14 februari kun je nog meestemmen en al hun avonturen volgen op hun persoonlijke blogs. Weet jij al wie voor jou de winnares moet worden? Ga dan naar de stempagina en zorg ervoor jouw favoriet de titel van Motorvrouw van het Jaar 2013 niet misloopt! 

No comments:

Post a comment