Monday, 31 December 2012

MMvG Rob Janssen draagt werkzaamheden over aan Lukens Tuning Service


Persbericht MMvG
Assen, 31 december 2012


Rob Janssen draagt werkzaamheden
over aan Lukens Tuning Service

Rob Janssen en Albert Lukens

Vanaf 1 januari 2013 zullen de technische werkzaamheden van Rob Janssen's Allround Technical Assist worden voortgezet door Albert Lukens van Lukens Tuning Service uit Assen.

De initiator en co√∂rdinator van het project Motor Mobiliteit voor Gehandicapten gaat het, vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd en gezondheidsredenen, rustiger aan doen. 

Dit voorjaar mocht Janssen uit naam van de projectgroep nog een Koninklijke onderscheiding in ontvangst nemen vanwege het grote maatschappelijke belang van het MMvG project.
 
Albert Lukens
Met zijn technische opleiding en ervaring, opgedaan in de wegracesport en bij enkele gerenommeerde motorzaken, is Albert Lukens een welkome versterking voor de projectgroep MMvG.
Lukens Tuning Service werkte al enkele jaren mee aan opmerkelijke MMvG projecten,  zoals het ´Project Poortenaar 2´, het ‘Uwezo project’ en de inmiddels wereldwijd bekende aanpassing van de BMW R1200RT van Bert Pot.

Met de voortzetting van de werkzaamheden van Rob Janssen’s Allround Technical Assist door Lukens Tuning Service, kan de projectgroep Motor Mobiliteit voor Gehandicapten de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien en doorgaan met het belangrijke werk.

Rob Janssen zal de komende tijd nog vrijwel dagelijks aan de Stelmakerstraat aanwezig zijn om Albert met raad en daad ter zijde te staan.

Ook de verkoop en opbouw van de populaire Easy Shift schakelsystemen zal door Lukens Tuning Service worden voortgezet.

Albert Lukens is te bereiken op het telefoonnummer 06-19326855. Voor meer informatie kunt u kijken op www.lukenstuningservice.nl en www.easyshift.nl

No comments:

Post a comment