Friday, 7 December 2012

Jarno Middelbosch benoemd tot Manager of Marketing Integration EMEA Harley-Davidson


HARLEY-DAVIDSON BENELUX B.V.

PERSBERICHT 07 december 2012

Jarno Middelbosch benoemd tot Manager of Marketing Integration EMEA Harley-Davidson


Rijswijk, 7 december 2012 - Vanaf 1 januari 2013 neemt Jarno Middelbosch de functie van Manager of Marketing Integration Europe, Middle East & Africa (EMEA) voor zijn rekening. De huidige functie van Middelbosch is Marketing Manager Harley-Davidson Benelux & Scandinaviƫ. De procedure voor het werven van een nieuwe Marketing Manager voor deze regio is inmiddels gestart.


Middelbosch is vijf jaar werkzaam geweest als marketingverantwoordelijke in de Benelux en in verschillende Scandinavische landen, waarvan twee jaar voor Harley-Davidson. In zijn nieuwe functie is hij de spil tussen het EMEA-hoofdkantoor in Oxford (Groot-Brittanniƫ) en de verschillende regionale marketingafdelingen in de EMEA-regio. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van strategische en tactische plannen om de vraag naar Harley-Davidson-producten en -diensten binnen verschillende doelgroepen te vergroten.

Middelbosch:“Op het moment zijn er de nodige uitdagingen in verschillende markten. Door ons te richten op de successen die in de regio worden behaald en deze kennis met elkaar te delen, zullen we ook in deze tijden zeker kunnen blijven groeien en juist van uitdagingen iets positiefs maken. Daarom kijk ik er enorm naar uit om mijn passie, kennis en ervaring in te gaan zetten binnen een grotere en zeer diverse regio.”
 
 

No comments:

Post a comment