Wednesday, 19 December 2012

HOCO Parts -Merry Christmas Gifts by Rukka

HOCO Parts
Merry Christmas Gifts by Rukka

Voor veel mensen zal het herkenbaar zijn, welke kerstcadeaus moet ik kopen voor familie en vrienden. Niet weer een luchtje, cadeaubon of een wollen trui. De oplossing van HOCO Parts: Rukka kerstcadeaus!


De Finse kledingfabrikant Rukka staat bekend om haar hoge kwaliteit motorkleding en handschoenen. Naast deze motorkleding heeft Rukka echter nog meer functionele producten in haar assortiment. Producten die uitermate geschikt zijn om cadeau te geven tijdens de feestdagen!
 
 

Lekker warm
Rukka levert producten die naast het motorrijden ook geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld de Soft-shell jassen Dingo (heren) en Dina (dames).  Maar ook de comfortabele  Alpha (heren) en Beta (dames) jassen zorgen voor warmte, binnen en buiten.

Daarnaast heeft Rukka haar helm muts, nekwarmers en onderkleding, welke ook goed te gebruiken zijn tijdens het skiƫn of ander winterse tochten!

Alle genoemde jassen zijn verkrijgbaar voor € 89,-, de helm muts kost € 49,- en de nekwarmer € 39,-. De onderkleding is verkrijgbaar vanaf € 45,-. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 
Leverbaar
De Rukka kerstcadeaus zijn verkrijgbaar bij de Rukka dealer. Onze dealers kunt u vinden op www.hocoparts.com. Kijk voor het laatste nieuws over Rukka en onze andere producten op www.facebook.com/hocopartsnews, en ‘Like’ Hoco Parts!
 
 

 

No comments:

Post a comment